Akhisarda minibüs tarlaya uçtu: 6 ölü

Akhisar'da minibüs tarlaya uçtu: 6 ölü

Katliam gibi kaza tekerleği patlayan minibüsün zeytin tarlasına uçarak ağaca çarpması ile meydana geldi.

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde tekerleği patlayan minibüs, zeytin tarlasına uçup ağaca çarptı, 4 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında, Gökçe Ahmet Rampasında meydana geldi. İstanbul’dan Manisa’ya giden 25 yaşındaki Ahmet Irmak'ın kullandığı 34 UK 5268 plakalı minibüsün iddiaya göre rampa inişinde tekerleği patladı. Kontrolden çıkan minibüs, zeytin tarlasına uçup ağaca çarptı. Kazayı gören çevredekiler, 112 sağlık ekipleri ve polisi aradılar. İlk yardım ekiplerine haber veren görgü tanıkları daha sonra minibüs içerisindeki yaralılara yardıma gitti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, sürücü Irmak, Aziz Erdem ve Uğur Taner’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Özcan Özen ve Faruk Bahar ile hafi yaralı Mehmet Ceren, Kerem Koç, Ali İhsan Dilmen, Müshap Yalçın, Seyfullah Bahar ve Faruk Bahar yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Akhisar Devlet Hastanesi ve Özel Doğuş Hastanesi’ne kaldırıldı. Akhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özcan Özen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKAT'TA KAZA: 3 KİŞİ ÖLDÜ

Tokat'ın Erbaa ve Niksar İlçeleri arasında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin düğünleri için Erzurum'dan Çorum'a giden gelin ve damat adayı ile yakınlarını taşıdığı öğrenildi.

Niksar-Erbaaa yolu 31'inci kilometredeki yol yapım çalışmalarının yapıldığı Karanlıkdere mevkisinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Erzurum'dan Çorum istikametine giden 25 yaşındaki Faik Ergin'in kullandığı 19 TA 043 plakalı otomobile, karşı yönden gelen ve yağmur yağışı nedeni ile kontrolden çıkan Nurettin Altınarı yönetimindeki 25 EF 262 plakalı kamyonet yandan çarptı.

Kaza sonucu otomobilde bulunan Büşra Evcin (24), Fatma Evcin (44) ve Kadriye Kükrek (37) olay yerinde yaşamını yitirirken sürücü Faik Evcin ile diğer araçta bulunan şoför Nurettin Altınarı, Muhammet Altınarı, Emine Altınarı, Semiha Altınarı, Mehmet Akif Kördikenlioğlu, Ayşenur Kördikenlioğlu ve Tuğba Kördikenlioğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Niksar ve Erbaa İlçe Devlet Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

YARIN DÜĞÜNLERİ VARDI
Kazada otomobilde bulunan şoför Faik Evcin ile Büşra Evcin'in 3 gün önce resmi nikah yaptıkları ve düğün merasimlerini yapmak üzere Erzurum'dan Çorum'a gittikleri öğrenildi. Kaza yapan otomobilde davetiyeleri bulunan çiftin düğün törenlerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Çiftin dün Erzurum'da kına gecesi yaptıkları belirdlendi. Kazada ölen gelin adayı Büşra Evcin'in davetiyesinde kızlık soyadı olarak 'Polat' yazdığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler