AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı Nuri Yıldız'ın özel görüntüleri sosyal medyada

AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı Nuri Yıldız'ın özel görüntüleri sosyal medyada

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız sosyal medyada yayınlanan özel görüntüleri sonrasında, kişisel hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

TÜRKİYE İş Kurumu (İŞKUR), özel araç içerisinde cinsel içerikli görüntüleri çıkan Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gıyas Güven’in görevden uzaklaştırıldığını bildirilmişti. Bu kez de yine Ağrı'dan haber geldi.

AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız'ın özel görüntüleri sosyal medyada yayılınca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında istifa ettiğini duyurdu.

Mehmet Nuri Yıldız yaptığı açıklama ile videonun montaj olduğunu ileri sürerek bu video ile kendisine şantaj yapıldığını ve AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Mehmet Nuri Yıldız'ın liseyi Ağrı İmam Hatip Lisesi'nde okuduğu, 2017 yılında AKP Ağrı il yönetiminde İl Başkan Yardımcılığı ve Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı olarak görev yaptığı, halen de Önder İmam Hatipliler Derneği İl Teşkilat Başkanı olarak görevde olduğu öğrenildi.

Mehmet Nuri Yılmaz'ın açıklaması:

aciklama-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler