AKP Ankara İl'in yeni listesinde bir tane dahi Çankırılı isim yok!

AKP Ankara İl'in yeni listesinde bir tane dahi Çankırılı isim yok!

Dün gerçekleştirilen AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi'nde Hakan Han Özcan başkanlığında oluşturulan İl Yönetim Kurulu listesinde TEK BİR ÇANKIRILI isim yer almadı. Başkent'te yaşayan Çankırılılar bölge milletvekillerine aşırı tepkili...

Dün Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklanan listede TEK BİR Çankırılı isim yer almadı.

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan Başkent'de yaşayan Çankırılı bazı isimler benzer açıklamalarda bulunarak; "Ankara'da yaşayan Çankırılılar hiç bu kadar sahipsiz bırakılmamışlardı! Ankara'da yaşayan Yozgat, Çorum, Kırşehir, Kırıkkale ve Karadeniz illerinin milletvekilleri hemşehrileri ile ilgili yoğun gayret gösterirken, son dönem bizleri TBMM'de temsil eden ve hemşehrimiz olduklarını iddia eden 'sözde' Çankırı milletvekillerinin vurdumduymazlığı ve sorumsuzlukları bugün kongre salonunda oylanarak kabul edilen AK Parti Ankara İl Teşkilatında Çankırılı bir tek ismin yeralmamasına sebep oldu! Yaşanan rezaleti Çankırı insanımızın değerlendirmesine sunuyoruz" dediler.

Ayrıntılar geliyor...

Ve oluşturulan yeni AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu listesi:

akp-ankara-7-olagan-il-kongresi-liste-resim-02.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler