AKP Çankırı İl Başkanı Abdülkadir Çelik görevden alınıyor

AKP Çankırı İl Başkanı Abdülkadir Çelik görevden alınıyor

14 Mayıs genel seçimlerinde Çankırı'da 2 milletvekilliğinden birini kaybeden AK Parti'de kartlar yeniden dağıtılıyor. Genel Merkez'in İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik'i görevden alacağı konuşulurken, Çelik'in alınma gerçekleşmeden istifa edeceği öğrenildi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik'in Genel Merkez tarafından görevden alınacağı siyasi kulisleri harekete geçirdi. Geride bıraktığımız Perşembe günü Ankara'da gerçekleştirilen "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı" sonrasında yaşanılan siyasi trafik 'görevden alınma' söylentilerini de beraberinde getirdi. İl Başkanı Çelik'in 'görevden alma' gerçekleşmeden önce 'istifa' (!) edeceği de kulislerde konuşulanlar arasında.

'ÇİPRASLI GÖNDERME' YERİNİ BULDU

Hatırlanacağı üzere dün Sözcü18 sayfalarında AK Parti milletvekili aday adaylarından iş insanı Alpay Ünal'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım yer almıştı.

Ünal paylaşımında; "Yunanistan ana muhalefet lideri Çipras, Miçotakis'e karşı aldığı ikinci yenilginin ardından SYRIZA genel başkanlığından da partisinden de istifa etti. Umarım zaman zaman kınadığınız komşu ülke siyasetçi bizlere örnek olur..." demişti.

Ünal, 14 Mayıs Çankırı seçim sonuçları ile birlikte AK Parti'nin 2 milletvekilinden 1'ini MHP'ye kaptırmasını 'başarısızlık' olarak değerlendirmiş ve "... milletvekilleri seçimindeki oy oranın düşüklüğü memleketimizde de net şekilde belli olduğu gibi seçim 1-1 sonuçlandı. Ama sorarsanız kimse hatayı/ yanlışı kendinde görmüyor, göremiyor!" demişti.

İLGİLİ HABER İÇİN - Tıkla

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
76 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler