AKP Çankırı İl Başkanı Çelik seçmenle 'kafa' buluyor!

AKP Çankırı İl Başkanı Çelik seçmenle 'kafa' buluyor!

AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Büyük Cami önü yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi temel atma töreninden sonra yaptığı paylaşımla başta Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen olmak üzere çok kişiyi güldürmüş olmalı!

ÇANKIRI Belediyesi tarafından Yukarı Çarşı'yı canlandırma adına projelendirilerek dün Cuma namazı sonrası temeli atılan Büyük Cami Önü Yeraltı Otopark ve Meydan Düzenlemesi, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik'in yaptığı 'ilginç' ve bir o kadar da 'absürt' paylaşımı ile başta Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen olmak üzere çok sayıda Çankırılı'yı güldürdüğünü düşünüyoruz!

AKP Çankırı İl Başkanı Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Camii meydan ve otopark projesi temel atma törenine iştirak ettik." dedi ve şöyle devam etti:

"Belediye Meclis Üyeliğimiz döneminde projelendirilen Meydan ve Otopark Projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a hibe ve kredi destekleri için, Milletvekillerimize, Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. #Cumhurİttifakı #TürkiyeYüzyılı"

İşte o paylaşım:

acelik-akp-02.jpg

"NERDEN BAKSAN TUTARSIZLIK NERDEN BAKSAN ..."

AKP Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik dün temeli atılan proje için yaptığı paylaşımda öncelikle "Belediye Meclis Üyeliği dönemimizde projelendirilen..." şeklinde bir ibare ile konuya girizgah yapmış!

2004-19 döneminde Çankırı Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Çelik, 15 yıllık döneminin son 5 yılı içerisinde üyesi olduğu Meclis'in kaç toplantısına katılmış da, böylesi bir cümle kurabilme nezaketsizliğine cür'et edebiliyor? Doğrusu merak ediyoruz!

15 Yıl süresince Çankırı'da Belediye Başkanlığı koltuğunu layıkıyla dolduramayan AKP'li Başkanlar'ın bugün, iki yılı 'pandemi' süreci ile geçen toplam 4 yıllık süreye bakıldığında MHP'li İsmail Hakkı Esen'in başta 'belediye yönetimi' olmak üzere ortaya koyduğu 'olumlu' performansı görmezlikten gelme 'kafası' hiç de sağlıklı bir durum değil!

Başkan Esen'in eleştirilecek tarafı yok mu? Tabii ki var... Bunu da Sözcü18 olarak yeri geldiğinde 'hiç de esirgemeden' layıkıyla yerine getirdiğimiz ortadadır!

Ancak; 2019'da Belediyedeki 15 yıllık AKP iktidarının Başkan Esen'e bıraktığı 'çalışanının maaşını ödeyemediği' batak belediye (!) hafızalardan silinmemişken bugün yapılan her işe "bizim sayemizde oldu" (!) teranesiyle 'ortak olabilme' çabalarını ne Çankırı halkı yiyor ne de bizler...

Sözü çok uzatma niyetinde değiliz! 'Şimdilik' kaydıyla AK Parti'nin önümüzdeki günlerde görevinden istifa ederek "milletvekili aday adayı" olacak olan İl Başkanı'na böylesi 'absürt' paylaşımlar yapma yerine 2018'den bu yana partisinin milletvekili olarak TBMM'de Çankırı'yı temsil eden Salim Çivitcioğlu'nun ismini öğrenerek gerek açıklamalarında gerekse sosyal medya paylaşımlarında 'doğru şekilde' (!) yazabilmesini salık vereceğiz...

Gerisini yeri geldiğinde Çankırı yeri geldiğinde biz hallederiz...

Sözcü18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler