AKP Çankırı İl Başkanı Erdoğan'dan da "Haydi Bismillah"...

AKP Çankırı İl Başkanı Erdoğan'dan da "Haydi Bismillah"...

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı olarak açıklanan iş insanı Hüseyin Filiz bugün beraberinde AKP Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu ve kendisini destekleyenlerle birlikte Çankırı'ya geliyor...

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı olarak iş insanı ve TBMM 24, 25 ve 26'ncı dönem milletvekili Hüseyin Filiz'in bugün saat 16:30'da şehre gelişi ile ilgili olarak partililere İl Başkanı Koray Erdoğan'ın mesajı gönderildi.

İl Başkanı Erdoğan'ın, Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'in organizasyonla ilgili yaptırdığı görselde 'motto'ya dönüştürülen "Hüseyin Filiz'le Haydi Bismillah" ile mesajını tamamlaması dikkatleri çekti. İşte Erdoğan'ın o mesajı:

"Kıymetli Dava arkadaşımız;

Grup Başkanvekilimiz Sn M. Emin AKBAŞOĞLU ve Belediye Başkan Adayımız Sn Hüseyin FİLİZ'in katılımları ile Yarın (Perşembe) Saat 15:15'te ikindi namazında Ahmet Yesevi Camii'nde buluşarak kutlu yolculuğumuza başlıyoruz.

İkindi Namazı sonrası Belediye Başkan Adayımız Sn Hüseyin FİLİZ siz değerli dava arkadaşlarımız ile birlikte Parti binamıza yürüyerek Saat 16:30'da kıymetli hemşehrilerimize hitap edecektir.

Haydi Bismillah"

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz ve beraberindekiler Ahmet Yesevi Camii'nde eda edecekleri ikindi namazı sonrası İl Binasına geçiş yapacaklar. Burada başta İl Başkanı Koray Erdoğan olmak üzere Filiz ve Akbaşoğlu birer kısa konuşma yapacak. Sonrasında il binasında başta İl Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile kısa süreli toplantılar gerçekleştirilecek.

AK PARTİ KADIN KOLLARI LOKMA DAĞITIMI YAPACAK

Akşam saat 19:00'da AK Parti Çankırı Kadın Kolları Ahmet Yesevi Camii önünde lokma dağıtımı gerçekleştirecek. Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz ve Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte partililer Ahmet Yesevi Camii'nde yatsı namazından sonra şehir merkezinde bulunan şehit ailesine ziyarette bulunacaklar.

filiz-01-003.jpg
AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'in Çankırı'ya gelişini duyuran ve sosyal medyada paylaşılan görsel...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler