AKP Çankırı İl binasında 29 Ekim'de 'bayrak vardı' diyenler de yalan söylüyor!

AKP Çankırı İl binasında 29 Ekim'de 'bayrak vardı' diyenler de yalan söylüyor!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme taşıdığı AKP Çankırı il binasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda asılmayan bayrak tartışması tüm hızıyla devam ediyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında AKP Çankırı İl binasına asılmayan Türk Bayrağı, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Yaşananları 29 Ekim 2019 Salı gününden bu yana ısrarla gündemde tutan Sözcü18 Haber Merkezi, ısrarlı sorularına direk cevap bulamamasına karşın, siyasi kulislerde başta AKP Çankırı İl yönetiminde bulunanlar, vatandaşların konuyla ilgili soruları karşısında adeta bunalmış durumdalar!

Edinilen bilgilere göre; Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik ile birlikte düzenlediği basın toplantısı sonrasında, gazetecilerle ikili tartışmaların sürdüğü ve konunun il binasına asılmayan Türk Bayrağına geldiği zaman, başta İl Başkanı Çelik olmak üzere partililerin "Sözcü18 sayfalarında yayınlanan fotoğraf eski! Biz o gün bayrağımızı il binamızın dış cephesine astık" (!) şeklinde savunma yaparak hem medyayı hem de sokaktaki vatandaşı kandırıyorlar!

Daha da açık ve net olan durum; AKP Çankırı İl Yönetimi de konuyla ilgili olarak konuyu saptırmak ve de tıpkı milletvekili Çivicioğlu'nun Çankırı'da olmasına rağmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmamasına ürettiği çeşitli mazeretler yanında; "... Cumhuriyet Bayramı'nda sabah Anıtkabir'deydik" (!) şeklinde hayali bir cümle kurması gibi, sadece ve sadece 'gazetecilik' yapma gayretinde olan Sözcü18'i akıllarınca yıpratma ve de küçük düşürme adına gerçek dışı ifadelerde bulunuyorlar...

sozcu18-kapak-akp-cankiri-29-ekim-bayrak-yok-resim-01122.jpg

Sözcü18 Haber Merkezi olarak bugüne kadar konuyla ilgili olarak aşağıdaki fotoğrafı kullanmış ve AKP İl yöneticileri de fotoğrafla ilgili olarak 'eski fotoğraf' demekteler!

Şimdi aynı gün 3 dakika arayla çekilmiş ikinci kareyi yukarıda sizlere sunuyoruz. Bu fotoğraf karesi İş Bankası Şubesi'ni iki cepheden fotoğraflama amacıyla çekilmişti. Fotoğrafa dikkatle bakıldığında İş Bankası Şubesi üst katında bulunan iki işyerinde Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Türk bayrakları asılı. Fotoğraf karesinin sol tarafına gidildiğinde AKP Çankırı İl Başkanlığı binası cepheden görülmekte... Ve görülen cephede herhangi bir Türk Bayrağı bulunmamakta!

Ve AKP Çankırı İl binasının ön cepheden aynı gün çekilmiş ve Türk Bayrağı olmayan görüntüsü aşağıda...

akp-il-binasi-29-ekim-2019-sozcu18-bayraksiz-resim-011-002.jpg

BAŞTA MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU OLMAK ÜZERE
AKP İL YÖNETİMİ ÇANKIRI HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Sözcü18 Haber Merkezi olarak başta AKP milletvekili Salim Çivitcioğlu olmak üzere İl Başkanı ve il yönetiminin yaşanılanlar karşısında ivedilikle Çankırı halkından ÖZÜR dilemesi gerektiğini düşünüyoruz. Hoş, görünen tablodan böylesi bir hareket oldukça büyük bir safdillik (!) oluyor ancak biz yine de samimi beklentimizi bu satırlara dökerek okuyucumuz ile paylaşma ihtiyacı hissediyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler