AKP Çankırı Merkez İlçe Başkanı da alındı!

AKP Çankırı Merkez İlçe Başkanı da alındı!

AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'dan sonra Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu da görevden alındı.

AKP Çankırı'da deprem tüm hızıyla devam ediyor. AKP İl Başkanı Celal Kaman, Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve İl Gençlik Kolları Başkanı Nizamettin Ünal'dan sonra hedef tahtasındaki Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu da bugün akşam saatlerinde görevden alındı.

İL BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞEN TEMAYÜL TAM ANLAMIYLA REZALETTİ!

Öte yandan bugün AKP Çankırı İl Başkanlığında gerçekleştirilen 'temayül' yoklaması tam anlamıyla rezaletti! 

Dün 'görevden alınan' İl Başkanı Celal Kaman başta olmak üzere yeni il başkanlığı için 30 isim 'başkan adayı' olarak ortaya çıktı!

Görevden alındığı halde 'istifa ettim' diyerek sosyal medyadan basın açıklaması yapan Celal Kaman'ın bugün temayülün gerçekleştirildiği İl Başkanlığı binasında boy göstermesi, işine geleni kapıdan içeri alması işine gelmeyeni kapıdan geri çevirmesi ibretle izlendi...

BİR TEK 'DELİ ADNAN' ADAY DEĞİL!
AKP Çankırı İl Başkanlığı için siyasi kulislerde ilginç benzetmeler de yapılmaya başlandı! Aday adayı çokluğu ile birlikte 'önüne gelenin' "Ben İl Başkanı adayıyım" diye ortaya çıkmasından sonra kulislerde "Çankırı'da rahmetli Deli Adnan'ı herkes bilir! AKP İl Başkanlığına bir tek Deli Adnan aday değil! O da söylediğimiz gibi Sarıbaba'da yatıyor!" ifadelerini kullanarak ortadaki vahim duruma dikkat çektiler...

CELAL KAMAN'IN TEKRAR ORTAYA ÇIKIP 'BEN DE ADAYIM' DEMESİ
REZALETİN SON PERDESİ!
Öte yandan görevden alınan ancak sosyal medya aracılığıyla verdiği mesajda 'istifa ettim' diyen Celal Kaman'ın gün boyu İl Başkanlığı binasında adeta 'il başkanı' (!) gibi sağa sola talimatlar vermesinin yanısıra oy kullanan partililere "Birinci tercihiniz Celal Kaman olmalı" şeklinde telkinlerde bulunarak yeniden İl Başkanlığına aday olması bazı partililerce "yüzsüzlük" olarak nitelendirildi.

AKP Çankırı'da yaşanan gelişmelerin bu noktaya kadar ulaşmış olması bazı partililerce "AKP olarak Çankırı'da resmen dip yaptık" yorumlarını da beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler