AKP Çankırı milletvekili Akbaşoğlu 'fesli meczup' Mısıroğlu'nun cenaze töreninde!

AKP Çankırı milletvekili Akbaşoğlu 'fesli meczup' Mısıroğlu'nun cenaze töreninde!

Laiklik ve demokrasi karşıtı uyduruk tarihçi Kadir Mısıroğlu’nun Çamlıca Camii'nde yapılan cenaze törenine AKP Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu da katıldı.

Mayıs 2013 yılında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Vasiyetimdir; Mustafa Kemâl’e zerre muhabbeti olan cenâzeme gelmesin!..” diyen Mısıroğlu’nun cenazesine çok sayıda üst düzey AKP’li yönetici katıldı.

Cenaze törenine katılanlar arasında başta TBMM Başkanı Mustafa Şentop olmak üzere; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nurettin Canikli, AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AKP Grup Başkanvekili Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, AKP Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kaya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı Onursal Başkanı Osman Nuri Topbaş, TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz ile sevenleri katıldı.

İLGİLİ HABER
Atatürk düşmanı 'fesli meczup'la aynı safta milletvekilin var Çankırı! - TIKLA

'Fesli meczup' Kadir Mısıroğlu, “Eğer bir Müslüman Atatürk’ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır” ifadesi ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'a da ağır hakaretlerde bulunmuştu.

fesli-kadir-cenaze-resim-05.jpg

CENAZEDE OLAY ÇIKTI!
Mısıroğlu'nun cenaze töreni sırasında bir kişi, "Mustafa Kemal'e zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" şeklinde bir döviz açtı. Polis kalabalığın içine girerek bu kişiyi gözaltına aldı. Gözaltı sırasında, cenazeye katılanlar polislere hakaret etti.

misiroglu-cenaze-olay-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler