AKP Çankırı milletvekili Çivitcioğlu'na 2 soru!

AKP Çankırı milletvekili Çivitcioğlu'na 2 soru!

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, beraberinde İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik ve teşkilat mensupları ile dün, il başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda sorulmayan 2 soruyu bu sayfalardan sayın milletvekiline soruyoruz...

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, il başkanlığı binasında dün düzenlediği basın toplantısında kendisine sorulmayan 2 soruyu bu sayfalardan sorma gereği duyuyoruz:

İlk sorumuz: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda AK Parti Çankırı İl binasına 'Türk Bayrağı' neden asılmadı?

İkinci sorumuz: 29 Ekim Salı günü diğer milletvekili M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte Çankırı'da olduğunuz halde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine neden katılmadınız?

Çankırı kamuoyu bu soruların yanıtını merakla bekliyor Sn Çivitcioğlu... Bilginize...

İLGİLİ HABER
AKP'li vekiller 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini değil,
lokantayı tercih etmişler! - TIKLA

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN KUTLANDIĞI GÜN AKP ÇANKIRI İL BİNASI 

akp-il-binasi-29-ekim-2019-sozcu18-bayraksiz-resim-011.jpg

"YANLIŞ YAPAN KARŞISINDA BENİ BULUR" (!)

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, basın toplantısında yaptığı konuşmada; "Vatandaşıma sıkıntı verecek bürokrat kim olursa olsun dimdik karşısındayım. Vatandaşa yanlış yapmak bizlere yanlış yapmaktır. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza yanlış yapmaktır. Yakasına yapışırım. Beni kimse sorgulamasın. Sorgulayacak babayiğit varsa gelsin benimle beraber 48 saatini geçirsin. Vatandaşın problemine yardımcı olmaktan büyük bir haz duyuyorum." dedi. Çivitcioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben Çankırı’nın vekiliyim. Oy verenin de vermeyenin de vekiliyim. Bulunduğum sürece adam gibi eserler bırakmak için buradayız. İktidar partisiyiz, incelenir. Bizim birliğimizde bütünlüğümüzde bir sorun yok. İl başkanım, merkez ilçe başkanım, kadın kolları, gençlik kolları başkanım görevinin başında. Hiçbir sıkıntı yok. AK Parti burada dimdik duruyor. Bürokraside zafiyete kesinlikle müsaade etmeyiz. Vatandaşıma sıkıntı verecek bürokrat kim olursa olsun ben karşısındayım. Çankırı’yı da adım adım biliyoruz. Bürokratların hepsini tanıyoruz. Kimin ne oluğunu neler yaptığının farkındayız. Çankırı’ya kim yanlış yaparsa gereğini yaparız.

Beni sevmeyebilirsiniz ama şehrimiz için birbirimize katkı sunacak şekilde samimi olalım. Bizler her şeyi güzel yapmak için Çankırılılar'dan yetki almışız. Daha huzurlu bir ortamda yaşamanız için sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız."

BUZAĞI TEŞVİĞİNDE GELEN İTİRAF!
AKP Çankırı milletvekili Çivitcioğlu açıklamalarında, Sözcü18'in gündeme getirdiği "buzağı teşviklerinde indirim" konusuna da değindi. Çivitcioğlu İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan çoğu ilin buzağı teşvik desteğinden çıkarıldığına işaret ederek; "Normalde 550 lira olan destek 450 liraya indi" dedi. Çivitcioğlu bu cümlesinden sonra ise bizleri de hayrete düşüren cümleleri kurdu:

"Buzağı doğduktan sonra 175 liralık destek, arkasından da suni aşılamaya 600 lira destek var. Bu destek düşmedi, artırıldı. Herhangi bir kayıp yok!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler