AKP Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun sağlığı ile ilgili flaş gelişme

AKP Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun sağlığı ile ilgili flaş gelişme

Son dakika bilgisine göre AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun yoğun bakıma alındığı Ankara Şehir Hastanesi'nde sağlık durumu ile ilgili olumlu gelişmeler yaşandığı öğrenildi.

Yakalandığı coronavirüs (Covid-19) mik robu nedeniyle yatırıldığı Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nun uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiği ve sağlık durumunda olumlu iyileşmeler görüldüğü öğrenildi.

Solunum cihazına (entübe) bağlı olarak uyutulan Akbaşoğlu'nun Covid-19 virüsü nedeniyle hasar gören ciğerlerinin işlev görmeye başlamasına karşın yoğun bakımdaki tedavisinde bir değişiklik olmadığı edinilen bilgiler arasında.

MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU VE AKP ÇANKIRI İL BAŞKANI ÇELİK'İN
AKBAŞOĞLU'NU ZİYARET ETMEDİĞİ İDDİASI
Öte yandan başta AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik'in Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan AKP Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu'nu ziyaret etmedikleri de iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan partili bir isim; "Başta mevcut milletvekili Salim Çivitcioğlu ile AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, sayın Akbaşoğlu'nu hastanede ziyaret etmedi! Akbaşoğlu'nun ailesiyle yaptığım görüşmede her iki ismin de hastaneye gelerek aile üyeleriyle Akbaşoğlu'nun sağlığı ile ilgili bilgi almadıklarını öğrendiğimde büyük utanç yaşadım!" dedi.

AK PARTİ ÇANKIRI TEŞKİLATLARI HASTANEDE NÖBET TUTMUYOR!

Ayrıntılar geliyor...

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler