AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile ilgili vahim iddialar!

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile ilgili vahim iddialar!

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun il başkanlığı döneminde kendisi ve aile üyeleri ile birlikte yanlış beyanda bulunarak tarım destek hibeleri aldığı ve de devleti zarara uğrattığı yönünde kuvvetli deliller ortaya çıktı...

AKP Çankırı Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu üyesi Salim Çivitcioğlu ile ilgili vahim iddia ve belgeler Twitter'da yayımlandı.

@sefa_said isimli hesaptan yayımlanan iddia ve belgeler, halen TBMM'de AKP Çankırı milletvekili olarak görev yapan Salim Çivitcioğlu'nun il başkanlığı döneminde yaşanmış usulsüzlüğü gözler önüne seriyor.

Zamanın Şabanözü Kaymakamı Cevdet Bakkal imzalı bilgide; "2017 Tarım sezonu için müracaatta bulunduğunuz ÇKS dosyanızda Teknik elemanlarca yerinde yapılan tespitlerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğunuz anlaşılmış; tespit işlemi 05/07/2017 tarihli dilekçenizden önce subuta erdiğinden dolayı; İlçe Tahkim Komisyonu, Tarım Kanununun 23. maddesine ve ÇKS yönetmeliğinin 8. Maddesinin (ç) bendine göre 5 yıl süre ile hak mahrumiyetine ve yapılan haksız ödemenin 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 51 inci maddesinde belirtilen oranlara göre iade edilmesine karar vermiştir." iddiaları yer alıyor.

İşte o belge:

salim-civitcioglu-cankiri-akp-resim-012.jpg

YAPILAN USULSÜZLÜK VE YASA GEREĞİ
"5 YIL TARIMSAL DESTEKLERDEN HAK MAHRUMİYETİ" KARARI

Belge 2

salim-belge-tarim-mudurlugu-sabanozu-akp-resim-012.jpg

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, bakalım bu iddialar karşısında nasıl bir savunma yapacak?

BU BELGELERLE ŞABANÖZÜ KAYMAKAMI VE İLÇE TARIM MÜDÜRÜ'NÜN TAYİNLERİNİN GEREKÇELERİ ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler