AKP Çerkeş'de Hayati Kaya ile devam

AKP Çerkeş'de Hayati Kaya ile devam

Gergin ortamda geçmesi beklenen AKP Çerkeş ilçe kongresi hayli sakin bir ortamda tamamlandı.

AVM salonunda gerçekleştirilen AKP Çerkeş ilçe kongresine başta Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz olmak üzere, AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ile partililer katıldı.

Mevcut ilçe başkanı Hayati Kaya'nın listesinin oylandığı Çerkeş ilçe kongresine damga vuran fotoğraf karesi AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz ile geride bıraktığımız hafta yapılan kongre sonrasında Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Potukoğlu arasında kenetlenen ellerin objektiflere yansımasıydı.

Potukoğlu kare ile ilgili olarak "Sayın milletvekilinin konuşmasından önce İl Başkanımız Salim Çivitcioğlu ile de benzer anlar yaşamıştık. O anlar karelere yansımamış. Milletvekilimiz konuşmasını tamamladıktan sonra kendisi ile böylesi bir sıcak temas yaşadık. O anları yaşarken benim de aklıma gelmişti! Birisi bu anı fotoğraflıyorsa nasıl anlaşılırız diye bir an düşünmüştüm! Ancak siyaset 'o ne der bu ne der' üzerinden yapılmamalı. İçimizden geldiği gibi davranmalıyız" dedi.

HAYATİ KAYA YENİDEN İLÇE BAŞKANI
Kongrede oylanan tek lise ile Hayati Kaya yeniden ilçe başkanlığı koltuğuna oturdu. AKP Çerkeş ilçe yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

Hayati Kaya (Başkan), Yasin Yazı, Sedat Şengök, Tahir Keskin, Ömer Karabacakoğlu, Gökmen Çınar, Satılmış Üke, Hakan Yıldız, Adnan Kande, Mehmet Yankaş, Mehmet Aşkar, Turgut Doğuçam, Naile Kaya, Işıl Eren ve Fatma Olukçuoğlu.

huseyinfiliz-potukoglu-cerkesilcekongresi-akp-resim-12.jpg

cerkes-akp-huseyinfiliz-resim-12.jpg

ELDİVAN'DA FARUK DİLSİZ'Lİ YENİ YÖNETİM
Öte yandan bugün gerçekleştirilen AKP Eldivan İlçe 5. Olağan kongresi, Faruk Dilsiz başkanlığında hazırlanan listenin onaylanması ile tamamlandı.

Kongreye Çankırı milletvekili İdris Şahin başta olmak üzere, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler