AKP Eldivan İlçe Başkanı'nın 'görev süresi' dolmuş!

AKP Eldivan İlçe Başkanı'nın 'görev süresi' dolmuş!

Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'nın vatandaşı ilçeden kovma toplantısının görüntülerini medya ile paylaştığı iddiası ile İlçe Başkanı Mehmet Arı'nın AKP Genel Merkezi tarafından görevden alınması kararı, kamuoyuna komik ötesi tweetle duyuruldu.

AKP İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AKP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Arı ile ilgili bir paylaşım yaptı.

İl Başkanı Çelik paylaşımında; "Eldivan İlçe Başkanlığı görevi sona eren Mehmet Arı Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyor bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum" dedi.

İşte o paylaşım:

abdulkadir-celik-tweet-resim-011.jpg

İLÇE BAŞKANI MEHMET ARI'YA
"GÖREVDEN ALMA" YAZISI GİTMEMİŞ!

AKP İl Başkanı Çelik'e göre 'görev süresi dolan' (!) Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Arı'ya, yönetim kurulunda bulunan 10 isimle birlikte haberimiz yayına hazırlandığı saate kadar Genel Merkez'den gelen herhangi bir "görevden alındınız" şeklinde bir yazının ulaşmadığı da edinilen bilgiler arasında.

2019 Yılının Mayıs ayında 'görevlendirme' ile Eldivan İlçe Başkanı olan Mehmet Arı'nın, 2020 Mart'ında yapılan ilçe kongresi ile 'seçilmiş başkan' olduğu ve 2'nci sıradan seçildiği Belediye Meclis Üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi.

MEHMET ARI, GÖREVDEN ALINDIĞINI
SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENMİŞ!

Sözcü18 Haber Merkezi AKP Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Arı'ya ulaştı ve yaşanan gelişmeleri kendisinden öğrendi. Mehmet Arı, Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye; "Şu ana kadar (Cuma, saat: 17:15) AK Parti Genel Merkezi'nden ya da Çankırı İl Başkanlığından ne şahsıma ne de 10 kişilik yönetim kuruluma 'görevden alındınız' içerikli 'resmi bir yazı' ulaşmış değil. Ben de sosyal medyadan öğrendim 'görev süremin' dolduğunu!" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler