AKP Genel Merkezi, Çankırı'da sifon çekti!

AKP Genel Merkezi, Çankırı'da sifon çekti!

AKP Genel Merkezi, Çankırı'da tabir yerindeyse 'sifon' çekti! Genel Merkez, başta İl Başkanı Celal Kaman olmak üzere, Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve Gençlik Kolları Başkanı Nizamettin Ünal'ı görevden aldı!

Son dakika bilgisine göre AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman 'istifa' etmedi. Dahası AKP Çankırı Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve İl Gençlik Kolları Başkanı Nizamettin Ünal görevlerinden alındılar...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin AK Parti Genel Merkezi'nden elde ettiği bilgilere göre Kaman, Yıldırım ve Ünal'ın görevden alınmalarına ilişkin karar uygulamaya geçtiğinde her üç isimden 'istifa'ları alındığı öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi'nin Çankırı ile ilgili son değerlendirmesi öncesi yaşanan sürecin ayrıntıları ve gerçekler bu sayfalarda...

hacer-akp-istifa-resim-044.jpg

AKP Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, 'görevden alınma' sonrası şahsi sosyal medya hesabından 'istifa' açıklaması yaparak günü kurtarmanın gayretine giren ikinci isim oldu!

İşte o açıklama:

hacer-rukiye-yildirim-gorevden-alma-resim-0444.jpg

GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI 'İSTİFA' (!) DEĞİL
"... RIZAMLA BIRAKIYORUM" DEMEYİ TERCİH ETTİ!

AKP Çankırı İl Gençlik Kolları Başkanı Nizamettin Ünal da tıpkı İl Başkanı Celal Kaman ve Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım gibi 'görevden alınma' sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'istifa' kelimesi yerine "... rızamla bırakıyorum" (!) demeyi tercih etti!

İşte o paylaşım:

nizamettin-istifa-resim-0444.jpg

AYRINTILAR GELİYOR...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler