AKP İl binasında 'halk günü' mü olur?

AKP İl binasında 'halk günü' mü olur?

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu dün İl Başkanlığı binasında 'halk günü' düzenledi. Milletvekilinin günler öncesinden gerçekleştirdiği 'halk günü'nde İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Grup Başkanı da bulundu.

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, günler öncesinden duyurduğu 'halk günü' buluşmasını dün İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Toplantıya başta milletvekili Çivitcioğlu olmak üzere İl Başkanı Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç ile büyük çoğunluğu parti üyesi olan vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞ TOPLANTININ YERİ KONUSUNDA RAHATSIZ
Sözcü18 Haber Merkezine ulaşan bazı vatandaşlar Milletvekili Çivitcioğlu'nun düzenlediği 'halk günü' görüşmelerinin AK Parti İl binasında olmasından şikayetçi. İsminin verilmesini istemeyen bir okuyucumuz "Ben AKP'li değilim. O partiye de kurulduğu günden bu yana oy vermedim. Ancak benim Çankırı milletvekilinden taleplerim var. Bu taleplerimi kendisine iletmek için AKP il binasına gitmek zorunda bırakılıyorum. O binaya da gitmek istemediğimden milletvekili ile görüşme şansımı kaybediyorum. Sayın milletvekili bundan böyle gerçekleştireceği 'halk günü' toplantılarını AKP il binasının dışında kamuya açık bir salonda gerçekleştirmeli. Çevremde benim durumumda olan onlarca kişi var! Bu insanlar da AKP İl binasına gitmek istemiyorlar! Milletvekilinin vatandaşı mağdur etme hakkı yoktur! Sayın milletvekili şu gerçeği unutmamalı: Salim Çivitcioğlu olarak bugün itibariyle kendisi sadece AKP'li Çankırılılar'ın değil tüm Çankırılı'nın milletvekilidir. Farklı siyasi düşüncelere saygı duymalı, onların da taleplerini dinlemelidir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler