AKP'de Çankırı İl Başkan adayları Genel Merkez'den ayrıldı

AKP'de Çankırı İl Başkan adayları Genel Merkez'den ayrıldı

AKP Çankırı İl Başkanı'nı belirleme sürecinde Genel Merkez'e davet edilen 9 isim Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve beraberindeki 5 kişilik heyet ile görüşmelerini tamamladı.

Son dakika bilgisine göre; AKP Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna aday olan Erdal Yılmaz, Av. Savaş Yağcı, Ahmet Gayret, Koray Erdoğan, Ruhi Şeker, Av. Abdülkadir Çelik, Nevzat Erdem, Ahmet Dinç ve Özkan Öcal Genel Merkez'de heyetin karşısına çıkarak ilk görüşmeyi tamamladılar.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Genel Merkez'de yapılan ilk değerlendirme sonrası 9 (dokuz) isim arasından belirlenecek 3 ya da 4 ismin akşam saat 21:00'den sonra tekrar davet edilecekleri öğrenildi.

AKP ÇANKIRI'DA TELEFON ANKETİ YAPTIRIYOR!
Öte yandan, haber merkezimize ulaşan bilgiye göre Çankırı'da partili üyelerin cep telefonlarına Genel Merkez'den "Ak Parti ÇANKIRI İl Başkanı sizce kim olmalı? BU MESAJ SAAT 21.00'A KADAR ÜCRETSİZ CEVAPLAYARAK ANKETE KATILABİLİRSİNİZ. GÜVEN ARŞ." şeklinde mesajlar gitmiş durumda.

TELEFON ANKETİ TAM BİR SKANDAL!

Çankırı'da AK Parti Genel Merkezi'nin yaptırdığı 'telefon anketi' tam bir skandala dönüştü. Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre anket şirketi Çankırı'da MHP'liye de Saadet Partili'ye de, CHP'liye de, hatta hatta HDP'liye de anket mesajı göndermiş!

Anlayacağınız AK Parti'nin Çankırı İl Başkanı'nı diğer siyasi partilere kayıtlı vatandaşlar da 'tercih' yaparak (!) belirleme imkanı bulacaklar!!!

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz AK Partili bir esnaf; "Bizim il başkanımızı MHP'liler mi yoksa CHP'liler mi belirleyecek! Merakla çıkacak sonucu bekliyoruz! Komşum yıllardır CHP'li! Onun telefonuna da anket mesajı geldi! Böyle anket mi olur?" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler