AKP’li başkan için skandal iddia

AKP’li başkan için skandal iddia

Giresun’un Bulancak ilçesinin AKP'li belediye başkanı Recep Yakar'ın oğluyla tartışan genci adamlarına dövdürdüğü iddia edildi.

Giresun’un Bulancak ilçe Belediye Başkanı AKP’li Recep Yakar, “namus” meselesi yüzünden oğlu ile tartışan gence adamlarıyla birlikte meydan dayağı attığı, genç ve amcasının polis tarafından son anda linçten kurtarıldığı iddia edildi. Olay sonrası doktor raporu alan mağdur amca-yeğen Belediye Başkanı ve adamlarından şikayetçi oldu.

SÖZCÜ gazetesinden Kamil Elibol'un haberine göre; Geçen yıl belediyenin çakıl yüklü kamyonuna “tonaj” aşımı kontrolü yapmak isteyen jandarma karakol komutanı Astsubay Başçavuş Zeki Evrim Dörtyol’u, “paralelci” ilan eden Recep Yakar ikinci vukuata imza attı.

NAMUS MESELESİ
Savcılığın adli soruşturma başlattığı olay bir süre önce ilçe merkezindeki kadınlar pazarında meydana geldi. V.K. İmam Hatip Lisesi’nde okuyan kız kardeşi C.K. ile, Başkan’ın oğlu H.Y. arasında bir gönül ilişkisi olduğunu öğrendi. V.K. Savcılık ifadesinde amcası ile birlikte nasıl saldırıya uğradıklarını şöyle anlattı:

“16 yaşındaki kız kardeşim ile aynı okulda okuyan H.Y. arasında bir ilişki varmış. Ben bunu kardeşimin telefon mesajlarından öğrendim. Çarşıda Başkanın oğlunu görünce, ‘Kardeşimin adını çıkartma’ diye uyardım. Daha sonra H.Y. diğer arkadaşlarına, kız kardeşimle cinsel ilişki kurduğu gibi küçük düşürücü beyanlarda bulunmuş. Aramızda dikleşme oldu. Birbirimize yumruk attık. Ben amcam Tugay K.’yi o da Belediye Başkanı babasını çağırdı. Etrafımı tanımadığım insanlar bir anda sardı. Recep Yakar gözüme yumruk attı. Başkan adamlarına ‘dalın’ diye talimat verdi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler