AKP'li belediye fişi çekti ve Çankırı Akşener'i izleyemedi

AKP'li belediye fişi çekti ve Çankırı Akşener'i izleyemedi

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in dün gece FOX TV'den canlı yayınlanan programını Çankırı'nın büyük bir bölümü izleyemedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Fox TV'de "Liderler Fox'ta" programı reyting sıralamasında geceyi 3'üncü olarak kapatırken, Çankırılılar'ın büyük bölümü AKP'li belediyenin icraati sonucu programı izleyemedi.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgilere göre Çankırılılar dün gece Fox TV'yi TV ekranlarında görüntüleyemedi! Fox TV'nin yayınını karasal antenle alan vatandaşlar Hıdırlıktepe'deki vericinin kontrolünü elinde bulunduran belediye yönetiminin TV8 de dahil olmak üzere 3 kanalın yayınını vericiden kestiler.

Meral Akşener'in programı Çankırı'da ve yakın köylerde izlenemezken, vatandaşlar çareyi evlerindeki internete bağlı bilgisayardan izlemede buldular.

Telefonla haber merkezimize ulaşan vatandaşlar "Ne olduysa bu gece Fox TV'yi izleyemiyoruz! Televizyonlarımızda diğer kanallar gösterirken Fox TV ekranı simsiyah! Bize bu akşam Meral Akşener'i izletmeyenler 24 Haziran'da sandıklar açıldığında hangi sonuçla karşılaşacaklar hep beraber göreceğiz" dediler. 

Konuyla ilgili olarak Çankırı Belediyesi yetkililerinin nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler