AKP'li belediyeler parsel parsel arsa satışlarına hız verdi

AKP'li belediyeler parsel parsel arsa satışlarına hız verdi

Elazığ'da AKP'li belediyeler seçimlere dört ay kala parsel parsel arsa satışlarına hız verdi. Bu ay içeresinde AKP'li Elazığ Belediyesi'nin 13 arsa satışı tartışılmaya devam ederken AKP'li Yurtbaşı Belediyesi tarafından da 7 arsa satışa çıkarıldı.

YEREL seçimlere 4 ay gibi bir süre kala Elazığ’da AKP’li belediyeler taşınmazlarını satışa çıkarmak için adeta birbiriyle yarışıyor. Aralık ayı içerisinde 13 arsasını ihaleyle satışa çıkartan Elazığ Belediyesi'nin ardından AKP’li Yurtbaşı Belediyesi de ilçe merkezinde bulunan 7 arsasını ihaleyle satışa çıkaracağını duyurdu.

BELEDİYEDEN PARSEL PARSEL ARSA SATIŞI

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; Cumhuriyet, Sanayi ve Yeni Mahallede bulunan 7 arsanın satışı için ihale 25 Aralık Pazartesi saat 10:00’da Yurtbaşı Belediye encümeni huzurunda yapılacak. Yurtbaşı Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde 3, Sanayi Mahallesi'nde 3, Yeni Mahalle'de ise bulunan 1 arsayı satışa çıkarıldığını duyuruldu. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 125 bin TL’den 3 milyon 235 bin TL’ye kadar çıkıyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’DE 13 ARSASINI SATIŞA ÇIKARMIŞTI

AKP’li Elazığ Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde 13 arsa, 41 adet konut, 15 adet dükkanın satışı için 13 ve 14 Aralık’ta kapalı teklif usulüyle ihalesi yapılmıştı. Satışa çıkarılan arsaların en düşük muhammen bedeli 852 Bin 600 TL, en yükseği ise 39 milyon 364 bin TL, Zafran Mahallesi’ndeki akaryakıt alanının muhammen bedeli ise 27 milyon 178 bin TL olarak belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler