AKP'li Çivitcioğlu'ndan Varan 2! Boş dükkanını PTT'ye itekleme gayretinde!

AKP'li Çivitcioğlu'ndan Varan 2! Boş dükkanını PTT'ye itekleme gayretinde!

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, amcaoğlunu Karatekin Üniversitesi'ne Bilgi İşlem Daire Başkanı, eşini Merkez İlçe delegesi yaptıktan sonra, yaklaşık 2 yıldır boş duran dükkanını da PTT/Kargo'ya siyasi baskıyla kiralama gayretinde...

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun şahsi ve ailesine dönük hizmetleri hız kesmiyor! 

İLGİLİ HABER
Çankırı'nın vekili kendi ailesine çalışıyor - TIKLA

AK Parti Çankırı Milletvekili Çivitcioğlu'nun, eniştesi ile ortak olduğu Pazar Pazarı bölgesindeki binanın giriş katındaki işyerini PTT/Kargo'ya hizmet yeri olarak kiralanması yönünde bürokratlara siyasi baskı yaptığı yönünde iddialar Sözcü18 Haber Merkezi'ne kadar ulaştı.

ÇANKIRI'DA PTT'NİN KARGO HİZMETLERİ İÇİN YER ARANDI VE...
Edinilen bilgilere göre PTT Çankırı Başmüdürlüğü, kargo hizmetlerini Merkez binada veriyor. Gelişen iş hacmi nedeniyle PTT/Kargo hizmetlerini ayrı bir adreste verme arayışına giriliyor ve işe uygun olarak Kucaklama Taşı mevkiinde uygun bir yer bulunuyor.

VEKİLDEN BÜROKRATA: "ALLAH'IN YOZGATLISI" (!)
İşte tam bu sırada AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu devreye giriyor ve yarı hissesi kendisine ait olan Pazar Pazarı bölgesindeki binanın giriş katındaki yeri PTT/Kargo hizmet adresi olması yönünde girişimlerde bulunuyor. Ve bunun sonucunda Çankırı PTT Başmüdürlüğü Merkez'e iki yerin konumlarını içeren öneride bulununca, milletvekili Çivitcioğlu sınırları zorlayarak yetkili müdüre telefonda "Sen ayağına kurşun mu sıkıyorsun? Nasıl olur da iki teklifle Genel Müdürlüğe öneride bulunursun? Haritada yer beğen Allah'ın Yozgatlısı!" cümlelerini kurabiliyor!

GENEL MÜDÜRLÜK, YAŞANAN GELİŞMELERDEN SONRA
HİZMET BİRİMİNİ AYIRMAKTAN VAZGEÇTİ!
AKP Milletvekili Çivitcioğlu'nun 'işyerini kiralamak için gerek Başmüdürlük gerekse Genel Müdürlük nezdinde verdiği yoğun mesai (!) sonrasında ilgili Genel Müdürlük, Çanırı'da hizmet birimlerinin ayrılma işini 'şimdilik' askıya aldı. 

Konuyla ilgili olarak edindiğimiz diğer bir bilgi de, milletvekili Çivitcioğlu'nun 'haritada yer beğen' (!) tehdidiyle yüzyüze gelen bürokratın da Çankırı'daki görevinden ayrılarak başka bir yerde görev talebinde bulunduğu öğrenildi.

salim-civitcioglu-cankiri-akp-vekil-dukkan-resim-012.jpg
AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Pazar Pazarı bölgesinde eniştesi ile ortak olduğu ve yaklaşık iki yıldır boş olarak kiracısını bekleyen işyerinin olduğu bina. (Fotoğraf: Sözcü18/Özel)

BUNCA OLAY KAÇ LİRA KİRA GELİRİ YÜZÜNDEN?
Çankırı PTT Başmüdürlüğü'nün 'kargo' hizmetleri için kiralanacak işyerleri için Genel Müdürlüğe sunduğu 2 öneri için, işyeri sahiplerinin 10 bin TL. 'aylık' kira ücreti talep ettikleri ve kira sözleşmesinin de 5 yıllık olacağı bildirildi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler