AKP'li hükümetin Bakan'ına AKP'li Çankırı Belediye Başkanı'nın protestosu!

AKP'li hükümetin Bakan'ına AKP'li Çankırı Belediye Başkanı'nın protestosu!

Sabah saatlerinde Çankırı'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı şehrin Belediye Başkanı İrfan Dinç'in karşılamayışı günün flaş gelişmesi olarak sayfalarda yerini aldı.

Gelecekte, buugün 12 Şubat 2018 Pazartesi, Çankırı siyasi tarihinde yeni bir sayfanın açıldığına işaret edecek. Şöyle ki; Türkiye Cumhuriyeti'nin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba incelemelerde bulunmak üzere Çankırı'ya geldi ve üst üste 3 kez halkın oylarıyla seçilerek şehrin 14 yıldır Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan zat-ı muhterem İrfan Dinç, Bakan'ı karşılayanlar arasında bulunmadı!

Çankırı siyasi tarihi ilerleyen yıllarda aynen böyle yazacak...

İRFAN DİNÇ, BAKAN FAKIBABA'YI NEDEN KARŞILAMADI?
Bu sorunun yanıtını bulabilme adına gün içerisinde sayısız telefon görüşmesi yapan Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere bakılırsa işin arka planında sadece ve sadece "kişisel ego"nun tavan yaptığı görülüyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Çankırı ziyaret programı hazırlayanlar (Ağırlıklı olarak sayın Bakan'ın danışmanları, Çankırı Valiliği ve bölge milletvekilleri), günlük program içerisine AK Parti İl Başkanlığı ziyaretini koyarken, Belediye Başkanlığı ziyaretini es geçiyorlar...

Ziyaret programı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in önüne geldiğinde, Bakan Fakıbaba'nın Çankırı Belediye Başkanlık makamını ziyaretin olmaması Dinç'in eline önemli bir kozu veriyor ve Belediye Başkanı gün boyu süren ziyarette yer almıyor...

Yaşanan bu durum Bakan Fakıbaba'nın Çankırı'dan ayrılmasından sonra siyasi kulislerde "Helal olsun Başkan'a! Demek ki Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanından daha büyük forsu varmış bizim Başkanın" şeklinde değerlendirilirken (!) bazı vatandaşlar da "AK Parti'nin iktidarında hükümetin Bakan'ı Çankırı'ya kadar gelip Belediye Başkanı'nı ziyaret etmiyorsa bu işin içinde bir bit yeniği aramak gerek" (!) dediler.

Yaşanan gelişmelerle ilgili bir başka yorum ise aynen şöyle: "Bugün yaşadığımız olay, kronik bir Çankırı hastalığı (!) diyelim ve de geçelim".

YAŞANAN GELİŞMELERİ BİZ NASIL MI YORUMLUYORUZ?

fakibaba-cankiri-ak-parti-ziyaret-resim-02.jpg

Sözcü18 Haber Merkezi olarak konuyla ilgili yorumumuz yukarıdaki fotoğrafın yansıması olacak!

Anlayacağınız; Karede yer almayan İrfan Dinç (yani 1), karede yer alanlardan (yani 4)'ten büyük (!) olduğunu bugün gösterdi...

Peki ya yarın?!

Bekleyeceğiz ve de göreceğiz...

PROTESTOCU İRFAN DİNÇ GÜNÜ NASIL MI GEÇİRDİ?
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Çankırı ziyaretlerinde boy göstermeyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gününü özetledi.

irfan-dinc-sosyal-medya-resim-02.jpg

dinc-cankiri-ozet-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler