AKP'li meclis üyesinin oğluna cinsel taciz-tehdit ve şantaj'dan gözaltı

AKP'li meclis üyesinin oğluna cinsel taciz-tehdit ve şantaj'dan gözaltı

AKP Çankırı/Kurşunlu ilçesi il genel meclis üyesi Erol Demiröz'ün oğlu Osman D, Devlet Hastanesi'nde çalışan bir kadın tarafından savcılığa yapılan şikayet üzerine cinsel taciz, tehdit ve şantajdan gözaltına alındı.

Edinilen son dakika bilgisine göre, Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erol Demiröz'ün oğlu Osman D., çalıştığı Kurşunlu Devlet Hastanesi'nde bir kadını "evlenme vaadiyle kandırarak, cinsel taciz, tehdit ve şantaj" yapmaktan dün polis tarafından gözaltına alındı. 

Mağdurenin şikayet dilekçesinde ismi geçen hastane çalışanı İsmail F. de gözaltında... Zanlıların, haber yayına hazırlanırken Kurşunlu adliyesine sevkedilecekleri öğrenildi...

ADLİYEDE SERBEST BIRAKILDI
Gözaltına alınan Osman D., Cumhuriyet Savcılığı'nda verdiği ifade sonrası çıktığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OSMAN D. İDDİALARLA İLGİLİ OLARAK SÖZCÜ18'E KONUŞTU
Serbest bırakıldıktan sonra Sözcü18 Haber Merkezi'ne telefonla ulaşan Osman D.; "Yemin ederim benim, tarafıma isnat edilen suçlarla ilgili herhangi bir ilgim yok. Ben bir şey yapmadım. Kadının bende gözü varmış. İçinde bulunduğum durum çok zor. İftira ile karşı karşıyayım. Sokağa çıkacak yüzüm yok o yüzden haberin de kaldırılmasını istiyorum" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler