AKP'li milletvekili Çivitcioğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

AKP'li milletvekili Çivitcioğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Çarşamba gününden bu yana konutunda karantinada olan Çivitcioğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ülke genelinde gittikçe yoğunlaşan koronovirüs vak'alarından bir yenisi de AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun yaptırdığı testin 'pozitif' çıkmasıyla kendisini gösterdi. Çivitcioğlu'nun koronavirüs'ün (Covid-19) testi pozitif çıkması nedeniyle geride bıraktığımız Çarşamba gününden bu yana evinde karantina altında olduğu öğrenildi.

"SAĞLIĞIM YERİNDE. ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOK"

Yaşanan gelişme ile ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız milletvekili Çivitcioğlu; "İkisi Sinovac olmak üzere yaptırdığım 4 aşıya karşın geride bıraktığımız çarşamba günü yaptırmış olduğum test pozitif çıktı. Buna rağmen herhangi bir rahatsızlığım bulunmamakta. Koku ve tad alma duyum yerinde. Şükürler olsun ki herhangi bir ağrı-sızı da hissetmiyorum. Bugün için endişelenecek bir durum yok. Yedi günlük karantina sürecini evimde tamamladıktan sonra normal hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğim" dedi. 

Öte yandan milletvekili Çivitcioğlu, babası Hamdi ve oğlu Hamdi Çivitcioğlu'nun da testlerinin pozitif çıktığı ve tedavilerinin evde sürdüğü bilgisini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler