AKP'li vekil Çivitcioğlu, tartışma yaratmaya tam gaz devam ediyor!

AKP'li vekil Çivitcioğlu, tartışma yaratmaya tam gaz devam ediyor!

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni bir tartışmaya daha neden oldu. Milletvekiline göre Yapraklı'nın bazı köylerinde Turkcell numaralarına ulaşımı kendisi gerçekleştirmiş! Lakin hikaye hiç de öyle değil...

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü ilerleyen saatlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, kendisini yine "tartışma yaratan isim" olarak gündeme taşıdı. Milletvekili Çivitcioğlu Twitter ve Facebook hesaplarından yaptığı paylaşımla "Takiplerimiz neticesi, cep telefonu çekmeyen Yapraklı ilçemize bağlı Sarıkaya, Bademçay, Çakıllar ve Ayseki Köyü ile Pirgayıp mahallemizde bugün itibariyle çalışmalar tamamlandı ve cep telefonu iletişimi hizmete açıldı. Halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. Güzel haberler almanız dileğiyle..." dedi ve olaylar zinciri başladı.

İşte o paylaşım:

salim-paylasim-resim-0122.jpg

Bazılarınızın "Ne var bu paylaşımda? Gayet güzel olmuş işte. Milletvekili vatandaştan gelen talebi yerine getirmek için mesai harcamış ve sonuca ulaşmış. Bunu da takipçileriyle paylaşmış." dediğini duyar gibiyiz!

Ancak işin aslı, Milletvekili Çivitcioğlu'nun bu paylaşımından hemen sonra ortaya çıktı.

Adı ilk kez AK Parti Çankırı İl Başkan adayı olarak Nisan 2019'da gündeme gelen iş insanı Uğur Sucu'nun konuyla ilgili olarak yerel internet sitelerine gönderdiği bazı 'özel paylaşımlar' Milletvekili Çivitcioğlu'nun bu paylaşımını yer ile yeknesak etti...

İşte Uğur Sucu'nun yaptığı paylaşımlardan ilki:

ugur-sucu-paylasim-yaprakli-turkcell-resim-0122.jpg

Ve yine iş insanı Uğur Sucu tarafından konuyla ilgili olarak ortaya çıkartılan ikinci paylaşım:

sucu-son-mesajlar-resim-012.jpg

İş insanı Uğur Sucu'nun bazı internet sitesi yetkililerine ulaştırdığı bu paylaşımlara bakıldığında, Yapraklı'nın bazı köy ve mahallelerinde Turkcell abonelerinin yaşadıkları 'bağlantı' sorunu konusunda Kasım ayı içerisinde girişimde bulunduğu ve ilgili gsm operatör yetkililerinin de bu talep doğrultusunda mesai harcadıkları, yaşanan sorunun da bu vesileyle ortadan kalktığı görülmekte.

UĞUR SUCU: DEĞERLENDİRMEYİ ÇANKIRI KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM
Yaşananları ilk ağızdan dinleme gereği duyan Sözcü18 Haber Merkezi, iş insanı Uğur Sucu'ya telefonla ulaştı. Sucu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Sucu, Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye; "Çankırı'nın ve de Çankırı insanının yaşadığı problem(ler)i, medyanın gündemine gelmeden benim ya da seçilmiş siyasetçinin çözmesi hepimizi mutlu etmelidir. Ben şahsen bu temel düşünce etrafında hareket ederek tarafıma iletilen yerel sorunları gücüm oranında çözme gayretinde bulundum. Değerlendirmeyi Çankırı kamuoyunun takdirine bırakıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler