AKP'li vekillerden 'Ahmet Altan' mesajı

AKP'li vekillerden 'Ahmet Altan' mesajı

Ahmet Altan'ın yeni yayınlanan kitabına ilişkin Twitter paylaşımları yapan AKP eski milletvekili Orhan Miroğlu ve AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu 'özgürlük' mesajı verdi.

AKP Mardin eski Milletvekili Orhan Miroğlu ve AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, cezaevinde bulunan yazar Ahmet Altan için Twitter'dan mesaj verdi.

İlk olarak Miroğlu, Altan'ın yeni yayınlanan ve Türkçe olarak basılmasına izin verilmeyen kitabı Fransa'da gördüğünü belirterek, “Tanıtımında ‘Bir daha dünyayı göremeyeceğim' yazıyor. Geçmiş olsun Ahmet, bir an önce özgür olmanı diliyorum. Bu ülkede, iki yılda kırk insanın öldürüldüğü bir cezaevinden sağ çıkmış mahkumlardan biri olarak diyorum ki umutsuz olma” diye yazdı.

“DEĞERLİ ABİM, BU AYIP BİZLERE YETER" 
Bu mesajı retweet eden ve halen AKP İstanbul Milletvekili olan Mustafa Yeneroğlu da, ”‘I will never see the world again' veya ‘Ich werde die Welt nie wieder sehen' kitabı İngiltere'de ve Almanya'da raflarda, ikisini de aldım, Türkçesi yok. Değerli abim, bu ayıp bizlere yeter. Ve hep birlikte ahlaken sorumlu olduğumuzu unutmayalım. Özgürlükçü Türkiye hayal olmamalı!” diye yazdı.

yeneroglu-akp-vekil-ahmet-altan-tweet-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler