AKP'lilere TOKİ'den kıyağın belgesi

AKP'lilere TOKİ'den kıyağın belgesi

AKP’lilere normal bedelin altında satılmış; İşte ballı konutlardan alan vekillerin listesi...

GRİHAT'ın haberine göre, Ankara’nın en lüks semtlerinden İncek’te TOKİ tarafından imar planları değiştirilerek yapılan lüks konutlar AKP’li vekillere normal bedelinin altında satılmış.

TOKİ konutları, Meclis Başkanlığı’nın talebi doğrultusunda 2011 yılında Ankara’nın İncek semtinde başlatıldı. Konutlara ilgi büyük olunca 2012 yılında ikinci etap için düğmeye basıldı.
TOKİ tarafından daireler için 115 bin ile 560 bin TL arasında değişen fiyatlar belirlendi. Bölgenin Ankara’nın en lüks yaşam alanlarından birisi olması nedeniyle konutların fiyatı 3 yılda yüzde yüzün üzerinde arttı.

AKP'NİN AĞIR TOPLARI LİSTEDE
Proje kapsamında tamamlanan dairelerden satın alan AKP’lilerin listesine GriHat ulaştı. Lüks konutlardan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Savunma Komisyonu Başkanı ve Eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç da satın aldı. AKP’li Mehmet Ali Şahin ise kendi adına 1, babası ve dayısı adına 2’şer olmak üzere toplam 5 dairenin sahibi oldu.

tokinin-ayricalikli-konutlarindan-yararlanan-alt-gelirli(!)-akpli-vekiller.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler