AKP'nin Çankırı adayı yarın açıklanıyor: Telefonla aranarak bildirilmiş!

AKP'nin Çankırı adayı yarın açıklanıyor: Telefonla aranarak bildirilmiş!

AKP tarafından aday gösterilecek isimlerin dün itibariyle aranarak adaylıklarının tebliğ edildiği belirtildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Haliç Kongre Merkezi’nde açıklayacağı iller netleşti.

İlk etapta 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geri kalanını ise 15 Ocak’taki programda duyuracak. Ayrıca, ilçe belediye başkan adayları ise 15 Ocak’tan sonra belli olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın adaylarını duyuracağı iller şöyle:

"İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Bursa, Aydın, Balıkesir, Mardin, Muğla, Samsun ve Ordu Büyükşehir Belediyeleri ile Giresun, Elazığ, Artvin, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Bayburt."

AKP tarafından aday gösterilecek isimlerin dün itibariyle aranarak adaylıklarının tebliğ edildiği belirtilirken Sözcü18 Haber Merkezi tarafından 'Çankırı Belediye Başkan adayı' olarak iş insanı Hüseyin Filiz'in de listede yeraldığı bir kez daha 'teyit' edildi.

Öte yandan AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan'ın da Genel Merkez'den arandığı ve 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi 'Çankırı Belediye Başkan adayı'nın açıklanacağı Haliç Kongre Merkezi'ndeki törene 'davet' edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
82 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler