AKP'nin Çankırı milletvekili Akbaşoğlu medyadan kaçıyor!

AKP'nin Çankırı milletvekili Akbaşoğlu medyadan kaçıyor!

TBMM 26. Dönem AKP Çankırı milletvekili ve 24 Haziran seçimlerine giden süreçte 1. sıra adayı Av. M. Emin Akbaşoğlu yerel medyadan köşe bucak kaçıyor! Akbaşoğlu, milletvekili seçildiği ilk günden bu yana bugüne kadar tek bir basın toplantısı gerçekleştirm

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Çankırı yerel medyasında gözlemlenen en çarpıcı olay Sözcü18 Haber Merkezi'nin dikkatinden kaçmadı! AKP Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Av. M. Emin Akbaşoğlu'nun yerel medyadan köşe bucak kaçtığı ve tek bir gazetecinin dahi seçim çalışmalarına davet edilmediği öğrenildi. Akbaşoğlu son olarak pazar günü Radyo Neşe'de Turan Harmancı'nın programı daha önceden duyurulduğu halde AKP'nin milletvekili adayı Akbaşoğlu programa gelmedi! Mazereti ise yoğun seçim çalışması programıydı!!!

Bununla birlikte seçim çalışmaları kapsamında iki kez basın toplantısı duyurusu yapıldı ve her ikisi de gerekçesi açıklanmadan iptal edildi!

Sözcü18 Haber Merkezi AKP'nin Çankırı 1. sıra adayı M. Emin Akbaşoğlu'nu masaya yatırıyor ve seçildiği ilk günden itibaren Çankırı'da varlığı tartışılan, adı şehrin sokaklarında "Boşvekil"e çıkan, 26. Dönem milletvekilliği sürecinde Çankırı ziyaretlerini bölgenin diğer milletvekili Hüseyin Filiz'in özel aracında 'arka koltuğa' geçerek gerçekleştiren bir şahsiyeti irdelemenin gayretinde olacağız... 

ŞEHİR MERKEZİ'NDE
SEÇMEN SÜREKLİ BOZUYOR!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre AKP'nin 1. sıra adayı Akbaşoğlu'nun Çankırı şehir merkezinde sürdürdüğü seçim çalışmalarına yerel medyadan kimse davet edilmemesine karşın yaşanan bazı ilginç olaylar da gazetecilerin önüne gelmesine engel olunamıyor.

Akbaşoğlu yanında danışmanı ve teşkilat mensupları ile Çarşamba Pazarı'na gidiyor ve pazarcı seçmenlerden oy istiyor! Pazarcı arkadaş "Bu pazarda bütün ilçelerden gelip tezgah kuran arkadaşlarımız var. Siz de Çankırılı olduğunuzu söylüyorsunuz! Şu pazarda tezgah açan 3 kişinin adını bana söyleyin oyum size!" yanıtı karşısında şaşkına dönen Akbaşoğlu, beraberindekilerle birlikte olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

AKBAŞOĞLU, ÇANKIRI'DA KANAL İSTANBUL'U ANLATIYOR!
AKP'nin Çankırı 1. sıra milletvekili adayı ilçe ziyaretlerinde seçmene Kanal İstanbul projesini anlatıyor. Karşısına çıkan seçmen de "Sayın Vekil bırak Kanal İstanbul'u anlatmayı da Orta'ya adliye gelecek mi? Doğalgaz gelecek mi? Sen onu söyle!" deyince uzayan tartışma milletvekili adayı Akbaşoğlu'nun "Ben böyle anlatıyorum siz de beni böyle dinleyeceksiniz!" şeklinde sert cümlesiyle sonlanıyor!

SALİM ÇİVİTCİOĞLU'NA GÖSTERİLEN SEVGİDEN DE RAHATSIZ!
AKP'nin Çankırı 1. sıra adayı Av. M.Emin Akbaşoğlu'nun 2. sıra adayı Salim Çivitcioğlu'na vatandaşın gösterdiği ilgiden rahatsız olduğu da öğrenildi. Bir dönem AKP Çankırı İl Başkanlığı görevinde bulunan Çivitcioğlu'nun, görev yaptığı süre içerisinde bölgede ayak basmadık yer bırakmadığı bilinmekte. Dağ tepe kapı kapı dolaşarak Çankırı insanı ile kucaklaşan Salim Çivitcioğlu'nun bugün de gerçekleştirdiği ziyaretlerde gördüğü yakın ilgi o günlerde yaptığı çalışmaların artısını topladığını göstermekte. Böylesine doğal bir sürecin bugüne yansıması Akbaşoğlu'nun yer yer ikinci planda kalmasına da neden oluyor. Lakin gel gör ki AKP'nin 1. sıra adayı kendisini 'kesin' milletvekili gördüğünden daha fazla 'saygı'yı hakettiğini düşünüyor olmalı ki, 2. sıra adayına gösterilen ilgi kendisini rahatsız ediyor!

FOTOĞRAFA DİKKAT!

akbasoglu-cankiri-erdogan-resim-06.jpgYukarıdaki fotoğraf AKP'nin Çankırı'da seçim propaganda çalışmaları için billboardlara kullandığı reklam afişi! Afişte Çankırı Milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte. Akbaşoğlu'nun sol eline dikkat edin! Akbaşoğlu'nun sol eli Erdoğan'ın sağ elini yakalamış!

"Elimi tut sayın Cumhurbaşkanım! Sakın ola bırakma! Sen benim elimi bırakırsan ben yok olur giderim" (!)

Sen ki yaşını başını almış, 'hukuk' mezunu bir avukatsın! Sen ki; öyle ya da böyle 25 ve 26. Dönem Çankırı milletvekilliği görevinde bulunmuş bir vatandaşsın! TBMM 27. Döneme giden yolda Çankırı'da 1. sıradan aday gösterilmişsin! Yetmemiş, aday tanıtım toplantısında AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın eline sıkı sıkıya yapışıyorsun!

Bütün bunlar yetmiyor, Çankırı'da olmayan 'medya'nın matbaacılarından bile köşe bucak kaçıyorsun!

Sahi, söyler misiniz Sn Akbaşoğlu; Siz kimsiniz? Erdoğan ile aranızdaki ilişki hangi boyutta? 

Bu sayfalardan şahsınıza tek bir soru yöneltiyor ve cevabını bekliyoruz:

- Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığınız döneminde hangi başarılı icraate (!) imza attınız da Çankırı'nın kaderi ile oynama lütfuna eriştiniz?

Bu sorunun yanıtını verene kadar takipteyiz Sn Akbaşoğlu! Bilginize...

Vedat Beki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler