Yeni hastane yerinden ne haber?!

Yeni hastane yerinden ne haber?!

2018 Yılı başından bu yana Çankırı'ya yapılacak '300 yataklı' yeni hastanenin yeri konusunda 'mutabakat' (!) sağlayamayan AKP iktidarının temsilcileri, temsil ettikleri şehrin sorunlarını çözmek yerine "kendi kişisel gelişimlerine" (!) öncelik veriyorlar.

AKP'nin Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu, kendi dünyalarının dertleriyle ilgilendiklerinden olacak ki seçildikleri şehrin sorunlarını askıya almış durumdalar.

Örnek mi?

2018 Yılı başından bu yana Çankırı'nın gündeminde olan "300 yataklı hastane" (!) aradan 4 yılı tamamlayacak bir süre geçmesine karşın henüz bırakın 'projelendirmeyi' yerinin neresi olacağı konusunda bir karara varamadı!

Oysa ki; 2019 genel seçimlerine giderken meydanlarda "Çankırı'ya 300 yataklı hastane getiriyoruz" (!) diyerek bol keseden atmışlar, vatandaşın oyunu da almayı başarmışlardı!

Bugün gelinen noktaya baktığımızda; AK Parti'nin Grup Başkanvekili olan zat-ı muhterem bırakın Çankırı'ya yeni hastane getirmeyi, aylardan bu yana Çankırı'nın yolunu unuttu!

Diğeri mi?

O şahsiyet de yıllardan bu yana kendi adına (!) bankalardan 100 TL kredi kullanamadığı halde, sahip olduğu siyasi gücünü kullanarak oğlu üzerinden kamu bankasından 10 milyonlara ulaşan kredileri alma ve 'batık' ticari hayatını yeniden temellendirme gayreti içerisinde...

Çankırı'ya hastane mi?!

Kimin umurunda ki?

Hem hastanenin sırası mı şimdi?

Vatandaş nasılsa canının derdinde! Yeni hastane kimin aklında ki?

Siyasi iktidar unutabilir... Siyasi iktidarın temsilcileri de vatandaşa verdikleri vaadi unutabilir... Ancak unutmayanlar şu soruyu sormakta kendilerince herhangi bir beis görmeyeceklerdir:

- Sahi, 300 yataklı yeni hastaneden ne haber?

19 Ocak 2018 tarihli haber

YENİ HASTANE YERİ GÖRÜŞÜLDÜ

hastane-resim-08.jpg

"2018 yılı yatırım programına alınan 300 yataklı Çankırı Devlet Hastanesinin nereye yapılacağının belirlenmesi için Vali Hamdi Bilge Aktaş'ın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Hüseyin Keskin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öcal Özdemir, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Celal Kaman ve diğer yetkililerin katıldığı toplantıda yeni yapılacak hastanenin Çankırı'ya verimli bir şekilde hizmet verilecek bir yere inşa edilmesi için istişarede bulunuldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler