AKP'nin 'Donu düşük' Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ı koltuğunda tutan isim Akbaşoğlu mu?

AKP'nin 'Donu düşük' Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ı koltuğunda tutan isim Akbaşoğlu mu?

Çankırı'da seçimi MHP'ye kaptıran AKP'de parti tabanı adeta barut fıçısı haline dönüştü! Kaybedilen seçimin faturası Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'na kesilirken son iddia gündeme bomba gibi düştü!

AKP'nin Çankırı'da ağır bir hezimete uğrayarak kaybedilen Belediye Başkanlığından sonra, partililer faturayı bölge milletvekillerine keserken "Donu düşük" tartışmalarının baş aktörü İl Başkanı Celal Kaman'ın seçim süresince görevde kalmasının tek müsebbibinin Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu olduğu iddia edildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; AKP'nin "Donu düşük" (!) Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ın görevden alınması için baskı yapan partililerin girişimleri bizatihi Akbaşoğlu'nun "Reis alınmasına gerek yok dedi!" cümlesini sarfettikten sonra başta Salim Çivitcioğlu olmak üzere Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz ve muhalif cephenin sessizliğe büründüğü öğrenildi.

Ancak işin tuhaf tarafı; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a atfen söylenen "Alınmasına gerek yok" cümlesini bizatihi kendi ağzından duyan tek bir isim yok! Bununla birlikte Erdoğan'la milletvekili Çivitcioğlu'nun da görüşmediği kulislerde konuşulurken, başta teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz'u ikna eden o sözün Akbaşoğlu'nun 'fantazisi' ya da siyasi dille 'palavrası' olup olmadığı konusunda "Atı alanın Üsküdar'ı geçmesinden" sonra araştırma yapıldığı da gelen bilgiler arasında...

ÇANKIRI'DA AKBAŞOĞLU'NA TEPKİLER GİDEREK BÜYÜYOR!
Öte yandan AK Parti seçmen tabanında Akbaşoğlu'na tepkiler hiç de azımsanacak düzeyde değil. Bu tepkilere ilginç bir örnek de Pazar günü yapılan seçimlerde, Refik Saydam İlköğretim Okulu'nda kurulan sandıktan çıkan ilginç görüntü oldu!

AK Partili bir seçmen oyunu kullandığı zarfa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" sözünün yer aldığı bir fotoğrafla birlikte Akbaşoğlu'nun fotoğrafını alt alta koyarak "Çankırı Akbaşoğlu'ndan büyüktür" mesajını koydu.

İşte o fotoğraf:

akbasoglu-cankiri-sandik-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler