AKP'nin Grup Başkanvekili Akbaşoğlu yaptığı paylaşımla 'uzatmaları oynuyorum' dedi!

AKP'nin Grup Başkanvekili Akbaşoğlu yaptığı paylaşımla 'uzatmaları oynuyorum' dedi!

AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, Twitter'dan "Çankırı'mızda esnafımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk" diyerek paylaştığı fotoğraflar adeta içine düştüğü 'çaresizliğin' delili olarak kayıtlara geçti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu dün (cumartesi) günü temsilcisi olduğu şehre yani Çankırı'ya geldi ve bir dizi ziyaretlerde bulundu. Akbaşoğlu bu ziyaretlerini de Twitter'dan "Çankırı'mızda esnafımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk." diyerek 4 fotoğraflı bir mesajı yaklaşık 100 bin (!) dolayındaki takipçileriyle paylaştı!

İşte o paylaşım:

akbasoglu-cankiri-resim-02.jpgYaklaşık 100 bin takipçisi olan Akbaşoğlu'nun yaptığı yukarıdaki paylaşım 24 saatte 17 RT almasına karşın yaklaşık 5.600 (!) gibi oldukça düşük bir sayıdaki takipçi tarafından izlenmiş!

PAYLAŞIMDAKİ KARELER, 'BİTİŞİN' (!) İLAMIDIR

AK Parti Grup Başkanvekili'nin Twitter paylaşımını masaya yatırdığımızda;

1'inci kare; Mevcut AKP İl Başkanı, mevcut AKP Merkez İlçe Başkanı ve AKP eski Merkez İlçe Başkanı!

2'nci kare; AKP Merkez İlçe Başkanı, AKP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, AKP İl Gençlik Başkanı ve Gençlik Kolları üyeleri.

3'üncü kare; Yine AKP Merkez İlçe Başkanı ve AKP eski İl Yönetim Kurulu Üyesi.

Ve 4'üncü son kare; Geçen dönem AKP Merkez İl Genel Meclis Üyesi ile AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu...

İktidar partisinin Grup Başkan Vekili, 3 dönemdir (25, 26 ve 27) TBMM'de Çankırı'yı temsil eden M. Emin Akbaşoğlu'nun son 'Çankırı ziyareti' tabir yerindeyse "Hıdırlar bizde biz Hıdırlar'da" modunda gerçekleşiyor!

AKP'nin Grup Başkanvekili Çankırı'ya geliyor ve Ankara'ya döndüğünde yaptığı paylaşımda "... esnafımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk" (!) diyerek önce kendisini, sonra takipçilerini, daha sonra da 'mensubu olduğu parti yönetimini' kandırma gayretine giriyor!

Akbaşoğlu'nun Çankırı cadde ve sokaklarında 'sıradan bir esnafa' girebilme cesaretinde bulunamayışının sayısız nedenleri mevcut! Bu nedenleri ilerleyen günlerde yeri geldiğinde bu sayfalarda 'haber' olarak görmeniz mümkün. Bugün için söyleyebileceğimiz 'net iki cümle', "Akbaşoğlu, 3 dönemdir milletvekili seçildiği Çankırı'da dönemini tamamlamıştır. Kim ne derse desin yukarıdaki paylaşım da Akbaşoğlu'nun Çankırı'da tükendiğinin ilamıdır".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler