Aksarayda araç şarampole yuvarlandı: 3 ölü

Aksaray'da araç şarampole yuvarlandı: 3 ölü

Sivas'tan Antalya'ya düğüne giden

Sivas Türk Telekom Müdürlüğü Personeli Mahmut Seçilmiş yönetimindeki aracın takla atması sonucu, üş kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Aksaray-Nevşehir karayolunun 22'inci kilometresi Ağzıkarahan Köyü girişinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Sivas Türk Telekom Müdürlüğünde işçi olarak çalıştığı öğrenilen 36 yaşındaki Mahmut Seçilmiş idaresinde 58 NT 336 plakalı otomobil ile seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobil şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası sürücü Mahmut Seçilmiş'in kızı 7 yaşındaki Elif Ceren Seçilmiş ve 14 yaşındaki yeğeni Berat Seçilmiş olay yerinde, yengesi 40 yaşındaki Hülya Seçilmiş de kaldırıldığı Aksaray devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü Mahmut Seçilmiş, eşi Kader (26) ve oğlu 3 yaşındaki Ahmet de Aksaray Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Seçilmiş ailesinin Antalya'da kız kardeşinin kızının düğününe gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler