Akşehir ilçesinde 4 aydır aranıyordu… Kocası öldürüp uçurumdan atmış

Akşehir ilçesinde 4 aydır aranıyordu… Kocası öldürüp uçurumdan atmış

Akşehir ilçesinde 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç'ın (35) eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Tayfur Kılıç, eşini öldürdüğünü ve cesedini uçurumdan attığını itiraf etti.

KONYA’da gerçekleşen olay, 6 Temmuz’da Akşehir ilçesindeki kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç için kayıp başvurusunda bulunulmasıyla başladı.

Kılıç’ın izine rastlanamadı ve ailesi bir televizyon programına katılarak yardım istedi. Ancak eşi Tayfur Kılıç, yayında çelişkili ifadeler verdi ve suçlamaları reddetti.

KISKANÇLIK NEDENİYLE BOĞMUŞ

Dün, bir televizyon programı dönüşü Konya’da gözaltına alınan Tayfur Kılıç, sorgusunda eşini kıskançlık nedeniyle boğarak öldürdüğünü ve cesedini taşıyarak Akşehir-Isparta karayolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attığını itiraf etti.

Tayfur Kılıç, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" sorusuna "Namus meselesi" cevabını verdi. Polis ekipleri, Kılıç’ı, eşinin cesedini attığını söylediği bölgeye götürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler