Akşener: Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz

Çanakkale'de halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kürsüde eline süpürge alıp "Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’de halka seslendi. Mitinge katılan kadınların elindeki süpürgeleri gören Akşener süpürgelerden birini eline alarak "Bu seçimde özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz." dedi.

"SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM KAFAYI KIRDILAR"

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

"Bizi aşağılayan bir zihniyet iş başında. Bıkmadılar kadınları aşağılamaktan. Recep beyin İstanbul’daki mitinginde ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan’ diyor.

Mutfakta yemek pişiren, çoluğunu çocuğunu doyuran, 1 kilo kıymadan 6, 7 yemek yapmaya çalışan kadınlar aşağılanıyor. Peki ulan sizi doğuran kim, kadın değil mi? Samimiyetle söylüyorum kafayı kırdılar.

Çanakkale geçilmez dediniz tarih yazdınız tarihi değiştirdiniz siz. Kadınlar hiç olmadığı kadar bu dönemde hakarete uğradı. Günlük hayatın her safhasında uğruyoruz çünkü öyle bir zihniyet yönetiyor.

Sayın Kılıçdaroğlu’nun mutfaktan yaptığı videoları küçümsemek için yine kadınlar kullanıldı ezildi. ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz’ diyorlar. Çünkü kadına kötü davrananın yanına kar kaldı hep.

Önce ‘Başı açık kadın kiralık eve benzer dedi. Ne oldu hiçbir şey. Sonra Rize belediye başkanı ‘Ya ne gerek var çözüm sürecine, alalım birer Kürt kadınını çözelim bu sorunu’ dedi. Bütün pis şakalar bizim üzerimizden. Ulan saygısızlar sizi doğuran kim saygısız herifler!

‘Allahsız kitapsız ezansız’ diyorlar. Recep Bey ipin ucunu kaçırdı hiç normal değil. Bir de Yıldırım var İstiklal Marşı’nı kağıttan okuyamadı çakma milliyetçiler.

Hepimizi bir şeyci yaptılar iftiracılar. Ben hem PKK’lıymışım hem Faili meçhulcü. Gerçekten kafayı yediler. Bu kafayı kırmış arkadaşlar bunları konuşarak 5-10 maaş alanları konuşmamızı istemiyorlar. Asıl meselenin konuşulmasını engellemek için bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar.

3 yıldır sizi dinliyorum dertlerinize çözüm üretiyoruz. Siyasetçinin amacı budur. Patron olan sizsiniz talep eden değil bizi hangi parti olursa olsun hizmet vizyonumuzla projelerimizle değerlendirmeniz gerek. Ama bu ucube sistemi elde tutmak için her şeyi yapmaya çalışıyorlar.

Bu seçim bu ucube sistemin gitmesi için son seçim. Asayişten sorumlu muhterem diyor ki biz seçimi kazanırsak erkek ile erkeğin evliliğini serbest bırakacakmışız; ya kafayı yediler.

Biz kazanırsak şampanya patlatacakmışız onlar kazanırsa secdeye gideceklermiş. Sizin o kara alnınızla mı secdeye gideceksiniz. 10 maaşla insan çalıştırıyorsunuz hak yiyorsunuz haramın dibine inmişsiniz.

Bak Çanakkale’ye el uzatmadınız. Çanakkale’nin gençleri umutsuz, kadınları çocukları için üzgün. Üreten şehir olmasına rağmen Çanakkale dibe vurmuş halde.

Sizin alınlarınız kapkara haramzadeler. Bir yüzükle çıkıp gemiciklerin dibine vurdular. Baksanıza haramzadelere.

AKP’li kardeşlerime sesleniyorum saygı duyuyorum ama bu seçimde mutlaka Kılıçdaroğlu’na ve İYİ Parti’ye oy verin. Bu son seçim Erdoğan’ın son seçimi. İYİ Parti’ye oy verin güçlü parlamenter sisteme verin. Bu seçimi Millet İttifakı olarak alacağız ben de Başbakan olacağım. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler