Akşener, Erdoğan'a sordu: 1 milyar dolar kimin cebine girdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Ali Yeşildağ'ın iddialarını sordu.

MİLLET İttifakı'nın İstanbul Maltepe’de düzenlediği mitingde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert çıktı.

Akşener, yeraltı dünyasından tanınan ve Erdoğan’a cezaevinde olduğu süreçte korumalık yapan Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ’ın tartışılan iddiasından söz etti.

Erdoğan'a, Yeşildağ'ın iddialarıyla ilgili sorular yönelten Akşener, şunları kaydetti:

"İki de bir kasetten bahsediliyor. Recep Bey Recep Bey… Var mıdır yok mudur belli olmayan bir kasetten bizzat bahsediyorsun da yahu dün sizin en yakın aile dostunuz seninle beraber başına bir iş gelmesin diye hapse giren Yeşildağ ailesinin bir ferdi bir kaset yayınladı. O kasette çok enteresan nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor. Diyor ki Ali Yeşildağ: Antalya Havaalanı yıl 2007’de havaalanının işletmesi satışa çıkıyor. Bir firma 5 milyar dolar veriyor. Buna karşılık o firmanın dosyasından evrak çalınıyor. Yakınlardan birine 3 milyar dolara veriliyor. 1 milyar euro cep ediliyor. Bu iddia bizzat Recep bey tarafından 1 milyar dolar alındığını söylüyor.

"PARA SENİN CEBİNE GİRMİŞ"

Recep bey Recep bey... Hazır kaset orada. Bu iddiaları soruşturman gerekiyor. Sen Cumhurbaşkanısın. Bize sövmek yerine sen bu videoyu bir sorgula bakalım. Bu bir milyar dolar kimin cebine girmiş? Ali Yeşildağ’ın iddiasına göre senin cebine girmiş."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler