Akşener'in 8 Mayıs Çankırı programı iptal!

Akşener'in 8 Mayıs Çankırı programı iptal!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mayıs Pazartesi günü Çankırı'da partisinin düzenleyeceği mitingte sahne alacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesi ülke genelinde sürdürdüğü miting maratonu sürecinde takvimler 8 Mayıs Pazartesi'yi gösterirken Çankırı Belediye Meydanı'nda sahne alacağı bildirilmişti.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin İl Başkanı Aydın Akbaş'tan aldığı bilgiye göre; Meral Akşener'in 8 Mayıs Çankırı programı iptal edildi. İptal gerekçesiyle ilgili olarak İl Başkanı Akbaş; "Aynı tarihte Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana mitinginde, ittifak üyesi siyasi partilerin genel başkanlarının da katılımı uygun görülmüş. Bu yüzden Genel Başkanımız 8 Mayıs'ta Adana'da olacak. Çankırı programının yapılacağı tarih de o güne kadar bizlere bildirilecek" dedi.

Akbaş sözlerini "İYİ Parti olarak siyasi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimden partimizin Çankırı'dan milletvekili çıkarması sürpriz olmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler