Alacağımız 2010 yılından bu yana...

"Alacağımız 2010 yılından bu yana..."

Vedat Beki'nin kaleme aldığı "Bunlar mı Çankırı'nın markaları?!" başlıklı yazıda gündeme getirdiği iddialarla ilgili olarak Mustafa Aslan konuştu.

Vedat Beki'nin "Bunlar mı Çankırı'nın markaları?!" başlıklı yazısında Çankırıspor Kulübü yöneticisi Elif Çiçek'in babasından kalma evine "icra takibi" başlatması olayıyla ilgili olarak eleştirilere Aslan Kardeşler Akaryakıt Nakliyat ortaklarından Mustafa Aslan yanıt verdi.

Vedat Beki'ye telefonla ulaşan Aslan "Biz firma olarak 2009 yılı öncesinde Çankırıspor'la ilgili alışveriş yapıldı ancak bunun sonucunda da Sevda hanımdan göreve geldikten sonra geçmişe yönelik 1 lira dahi para almadık" dedi. Mustafa Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bizim Sevda Karaali'nin başkan olmasından önce görev yapan yönetimin hesaplarına mahsuben sonrasında bu yönetimden yapılmış 1 liralık tahsilatımız yok. Bizim bugün takibe koyduğumuz alacak 2010 yılından bu yana gelen bir alışverişten doğan alacak. Kulüp yönetimi tarafımıza verdiği iki adet 7'şer bin toplam 14 bin tl'lik senedi Aralık 2011 tarihinden bu yana ödenmedi. Avukatıma verdiğim talimat sonucu tahsilatın hızlı bir şekilde yapılmasına yönelik ticari bir önlemden başka bir niyetimiz yoktur. Bunun dışında verdiğimiz akaryakıt sadece kulüp aracına verilmiş de değildir. Kendi özel aracı dahil olmak üzere ve çoğunluğu babasının kamyonetine verilmiş yakıt alacağıdır. Yani bu paranın büyük bir bölümü babasının kamyonet yakıtı ve kendi özel aracının yakıtıdır. Bir ayrıntı vereyim; Sevda hanım bir gün istasyona gelmiş, veresiye yakıt istiyor. Pompadaki elemanımız 'Patron yok, bana bilgi verilmezse ben yakıt veremem' dediğinde, Sevda hanım, Elif Hanımı arıyor ve "Burada bana yakıt vermedi, pompacı beni göndermiyor' diyor. Elif hanım bana ulaştı ben istasyonu aradım, pompacıya gereken talimatı verdim ve Sevda hanım istasyondan ayrıldı. Bugün sizlere de gösterebilirim, Sevda hanımın ve babasına ait kamyonete alınan yakıtlar karşılığı imzaladığı fişleri kasamda mevcut.
 
Kimse benim Çankırı milliyetçiliğimi tartışamaz. Ben dün de Çankırı ve Çankırıspor adına yeri geldiğinde bir kuruş almadan hizmet verdim, bugün de veririm. Sevda hanımın Çankırıspor'u siyasi geleceği için kullandığını herkes biliyor. Bununla birlikte yaptığımız  yaptığımız telefon görüşmelerinde şahsıma karşı hem tehdit hem de hakaret içeren cümleler var. Bununla ilgili yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Beni ve firmamı bazı kurum ve kuruluşlara şikayet edecekmiş! Ben bugüne kadar Çankırı'da yaptığım ticarette alnım ak başım dik gezdim. Bundan sonra da bunun gayretinde olurum. Beni bu tür karalama kampanyalarıyla kimsenin yıpratmasına izin vermem. Alacağımı son kuruşuna kadar tahsil edeceğim."
 
Mustafa Aslan gelişmelerle ilgili olarak Çankırı Valiliği Özel Kaleminden arandığını, Salı (10 Nisan 2012) günü Vali Vahdettin Özcan ile konuyu görüşeceğini ve gerekirse bu görüşme sonrasında bir açıklama daha yapabileceğini sözlerine ekledi.
 
MUSTAFA ASLAN'DAN SEVDA KARAALİ'NİN AÇIKLAMASINA YANIT
(9 Nisan 2012 Pazartesi)
Mustafa Aslan, yukarıdaki açıklamasından sonra Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin "Kimse 'doldur depoyu Çankırıspor'dan diyemez" şeklindeki yanıtına ikinci bir açıklama yaptı. Aslan'ın açıklaması şöyle:
 
"Son olarak şunu söylemek isterim. Buradan bazı kişilere malzeme vermek ve konuyu uzatmak istemiyorum. Şimdiye kadar söylemiş olduğum sözlerin de sonuna kadar arkasındayım. Artık burada değil yargıda konuşacağım. Sözlerimi Hz.Mevlananın bir sözü ile bitirmek istiyorum:
 
Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verecek bir cevabım vardır / Ama bir lafa bakarım laf mı diye / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Sanırım anlayan anlamıştır.
 
Saygılarımla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler