Alanyaspor 1-0 Ümraniyespor

Alanyaspor 1-0 Ümraniyespor

6 maçlık Ersun Yanal yönetiminde iki hükmen galibiyet dışında sadece bir galibiyet alabilen Alanyaspor, yeni hocası Ömer Erdoğan yönetimindeki ilk karşılaşmasında Ümraniyespor'u 1-0 yenerek 5 maçlık hasrete son verdi.

SPOr Toto Süper Lig’in 32. haftasında Alanyaspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Kırbıyık Holding Stadyumu’ndaki mücadeleyi ev sahibi takım 4. dakikada Ahmed Hassan'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Ersun Yanal yönetiminde 6 resmi maça çıkan ve hükmen galibiyetler dışında sadece Başakşehir’i yenebilen Alanyaspor, Ömer Erdoğan yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada 5 maçlık galibiyet hasretine de son verdi.

Ümraniyespor’un 90+4’te Umut Nayir ile filelere gönderdiği top ise hakemin faul düdüğüyle iptal edildi. Ardından VAR’daki kontrolde ise pozisyonun ofsayt olduğu belirtildi.

Bu sonucun ardından Alanyaspor 38 puan ve maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi. 18. sıradaki Ümraniyespor ise 23 puanda kaldı.

Ligin 33. haftasında Alanyaspor, 6 Mayıs Cumartesi günü Adana Demirspor deplasmanına çıkacak. Ümraniyespor ise 7 Mayıs Pazar günü sahasında Sivasspor’u ağırlayacak.

TFF 1. Lig'de günün karşılaşmasında;

Gençlerbirliği 2-1 Bodrumspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler