Ali Acıbunar: İstifayı düşünmüyorum!

Ali Acıbunar: İstifayı düşünmüyorum!

MHP Çankırı İl Başkanı Acıbunar "Çankırı'da 4 kişiden birisi partimizi tercih etmiştir" diyerek gündeminde istifa konusu olmadığını açıkladı.

MHP Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar Çankırı'da alınan sonuçlar sonrasında yaptığı ilk açıklamada "Gündemimde istifa yok" dedi.

12 Haziran Pazar günü yapılan genel seçimler sonucunda Çankırı'da MHP'nin yaşadığı hayal kırıklığı ile ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezinin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Acıbunar "Çankırı'da hedeflediğimiz oyu alamamıza karşın İl Başkanlığı görevinden istifa etmem sözkonusu değil" dedi. Acıbunar açıklamasını şöyle sürdürdü:

KONGREYE KADAR GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

"Göreve gelirken tertemiz bir şekilde aldığımız bayrağı yapılacak ilk kongreye kadar taşımamız gerektiğini düşünüyorum. Seçim öncesi koyduğumuz hedefleri yakalayamamış olabiliriz. Ancak her iki kişiden birisi AKP'ye oy verdiyse, Çankırı'da 4 kişiden birisi de partimiz MHP'ye desteğini vermiştir. Ülke genelinde seçmenin tercihi ağırlıklı AKP lehine olunca bunun Çankırı'ya bu düzeyde yansıması da normal. Gündemimde istifa yok. Hiç de düşünmedim. Kongreye kadar görevimin başındayım"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler