Ali Babacan cenazeye katılım için Çankırı/Çerkeş'e geldi

Ali Babacan cenazeye katılım için Çankırı/Çerkeş'e geldi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, cenaze törenine katılım için sabah saatlerinde Çankırı'nın Çerkeş ilçesine geldiler. Ayrıntılar haberimizde...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bugün sabah saatlerinde İstanbul'dan Çankırı'nın Çerkeş ilçesine gelerek, uzun yıllardır şirketinin muhasebe müdürlüğünü yapan Hulusi Tümer'in babası emekli öğretmen Cemal Tümer'in cenaze törenine katıldı.

Babacan'ın Çerkeş'e geliş programının kesinleşmesi üzerine Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin de Ankara'dan Çerkeş'e geldi.

İlçe Merkezi'nde önce Tümer ailesine taziye ziyaretinde bulunan Babacan ve Şahin, daha sonra cenaze namazının kılınacağı Merkez'deki Çarşı Camii yakınında bir kahvehanede vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldular.

Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası merhum Cemal Tümer Köyüstü mezarlığına defnedildikten sonra Babacan Ankara'ya, Şahin de akşam Habertürk TV'de gerçekleştirilecek canlı yayına katılmak için İstanbul'a hareket etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler