Ali Babacan 'iftar programı' için Çankırı'da

Ali Babacan 'iftar programı' için Çankırı'da

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eldivan ilçesinde düzenlediği 'iftar programı' öncesinde ilk olarak Şabanözü Organize Sanayii'nde Ernamaş tesislerini ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ile birlikte İl Başkanlığınca Eldivan'da Hacı Murad-ı Veli yerleşkesinde şehit ve gazi ailelerinin katılımıyla düzenlenecek 'iftar programı'na katılmak için Çankırı'ya Şabanözü'nden giriş yaptı.

BABACAN, ŞABANÖZÜ ORGANİZE SANAYİİ'NDE 
ERNAMAŞ TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ile birlikte Şabanözü Organize Sanayii'de faaliyet gösteren Ernamaş tesislerini ziyaret ederek, fabrika yetkililerinden bilgi aldı.

Haberimiz yayına hazırlanırken Babacan ve beraberindekilerin Şabanözü Organize Sanayii'nde bazı işyerlerini ziyaretlerinin sürdüğü öğrenildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'ın iftar öncesi saat 18:30'da bir 'basın toplantısı' yapacağı bildirildi.

babacan-ernamas-sabanozu-cankiri-ziyaret-resim-04.jpg

babacan-sabanozu-resim-04.jpg

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Eldivan ilçesinde şehit yakınları ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Babacan, Hacı Murad-ı Veli Türbesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen program öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adının öne sürülmesiyle ilgili değerlendirme yapan Bababacan, şöyle dedi:

"Bizim, şu anda altılı masada parlamenter sistem çalışan partilerden birisi olarak diğer genel başkanlarla varmış olduğumuz bir mutabakat var.

O da şu; bu altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı, altılı masanın mutabakatıyla belirlenecek.

Bir kararımız daha, seçim dönemine girinceye kadar, Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız. Herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz.

Yani bu konu, bugünün konusu değil. Seçimlere biraz yaklaşalım, seçim havasına girelim, o güne kadar zaten adı geçen herkesi milletimiz değerlendirecektir."

eldivan-ali-babacan-iftar-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler