Ali Tezel gözaltına alındı!

Ali Tezel gözaltına alındı!

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındı. Ali Tezel gözaltına alındığını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

İstanbul Emniyetine bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde gözaltına alınan Ali Tezel, durumu “Twitter” üzerinden duyurdu. Sosyal güvenlik konusunda yazılar yazan ve televizyonlarda program yapan Tezel twitterden paylaştığı mesajda “Gözaltına alınıyorum, sebebini bilmiyorum” dedi.

FETÖ BAĞLANTI İDDİASI
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülen Tezel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturma kapsamında gözaltına alındığı belirtildi. Hakkında FETÖ bağlantısına dair ifade bulunduğu öne sürülen Ali Tezel'in gözaltı gerekçesinde Twitter'dan attığı mesajlarla FETÖ'ye destek verdiği iddialarının da bulunduğu öğrenildi.

BANK ASYA'YA PARA FOTOĞRAFI
FETÖ'nün kapatılan finans kurumu “Bank Asya”ya para yatırırken çektirdiği iddia edilen bir fotoğrafı 4 Şubat 2015'te sosyal medyada paylaşan Ali Tezel'in, bankaya destek mesajlarının da soruşturma kapsamında incelendiği öne sürüldü.

ali-tezel.jpg

SON DAKİKA! SERBEST BIRAKILDI
Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in, sosyal medya hesabından terör örgütü FETÖ propagandası yapmak ve bu örgütü destekleyici mesajlar attığı gerekçesi ile gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyet’teki işlemleri tamamlanan Ali Tezel, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler