Almanya'daki işlenen kanlı infazın ayrıntıları ortaya çıktı

Almanya'daki işlenen kanlı infazın ayrıntıları ortaya çıktı

Almanya'da bir market zincirinde müşteriler önünde kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Türk kızı kasiyer Aysel İ. cinayetinde detaylar ortaya çıktı.

ALMANYA, bir market zincirinde onlarca müşterinin gözü önünde işlenen cinayeti konuşuyor. Frankfurt yakınlarındaki Mörfelden- Walldorf’taki market zinciri şubesine pazartesi akşamı 19:15 sıralarında giren Bulgar sevgili, Türk kasiyer Aysel İ.‘yi infaz edip intihar etmişti. Olayın ayrıntılarında, yaşanan vahşette Alman polisi ve yargısının büyük ihmali ortaya çıktı.

KASADA KURŞUN YAĞDIRDI

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre; Onlarca müşterinin gözü önünde yere yığılan Bulgaristan vatandaşı Türk kökenli Aysel İ. (38) kafasına aldığı kurşun yarası nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Adının Plamen P. (48) olduğu belirtilen Bulgar vatandaşı ve büyük ihtimalle Türk kökenli olan saldırganın da, daha sonra kendini vurarak intihar ettiği netleşti.

TATİL SIRASINDA AYRILDILAR

Aysel İ. ile beş ay birlikte olduğu Plamen P., edinilen bilgiye göre bir süre önce Bulgaristan’da birlikte tatil yaptı ve tatilden sonra çift ayrıldı. Yaklaşık 13 yıldır Almanya’da yaşayan ve bir yıldır da zincir markette çalışan Aysel İ., daha sonra sık sık katili tarafından taciz edilmeye başladı.

POLİSE GİTTİ, YAKLAŞMA YASAĞI ALDIRDI

Tacizlerden kurtulmak için defalarca polise giden Aysel İ., bir çözüm bulamayınca avukat tuttu ve Plamen P.‘nin kendisiyle temas kurmasını ve yaklaşmasını yasaklattı. Hatta Plamen P.‘ye, Aysel İ.‘ye fiziksel şiddet uyguladığı için dava açıldı ve 15 Şubat’ta Gross Gerau mahkemesinde duruşma olacaktı. Ancak Plamen P., pazartesi akşamı markete maskeli bir şekilde girdi ve orada Aysel İ.‘ye kurşun yağdırdı. Onlarca kişinin gözü önünde genç kadını vahşice katletti ve sonra da canına kıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler