Almeida, 4 ayda 1e 5 verdi!

Almeida, 4 ayda 1'e 5 verdi!

Beşiktaş’ın devre arası 2 milyon Euro’ya aldığı Almeida’ya 10 milyon Euro önerdiler. Portekizli golcü, siyah beyazlı forma altında 18 maçta 7 gol attı.

Bu sezon kontenjan sıkıntısı nedeniyle bir çok yabancı oyuncusunu düşük maliyetlerle ya da bedava elden çıkarmak zorunda kalan Beşiktaş’ın yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlıların, devre arasında Almanya’nın Werder Bremen Kulübü’nden transfer ettiği Hugo Almeida 4 ayda 1’e 5 verdi. Nasıl mı? İşte yanıtı...

Siyah beyazlıların fon ortaklığıyla 2 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Portekizli golcü, son haftalarda gösterdiği başarılı performans ve attığı gollerle değerine değer kattı. Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Almeida için kendilerine İspanya, Portekiz ve Almanya’dan ciddi tekliflerin geldiğini, bu oyuncunun bonservisi için 10 milyon Euro teklif eden kulüplerin bulunduğunu ifade etti.

Kafası karıştı

Beşiktaş’ın tüm oyuncularına talep olduğunu kaydeden Futbol Komitesi Başkanı Seral Adalı ise, “Böylesine bir kadroyu bozmak istemiyoruz.  Zaten takımdaki yerli ve yabancı oyuncular ayrılmayı düşünmüyor. Ancak fon ortaklığı ile kadromuza kattığımız Almeida’nın kendisine gelen teklifler karşısında kafası biraz karıştı. Menajer Mendes, Portekizli golcünün Avrupa’nın aranılan isimleri arasında olduğunu bize söyledi” dedi.

Transferlerimiz isabetli

Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda kararlar alacaklarını ifade eden Adalı sözlerini şöyle tamamladı: Beşiktaş’ta her futbolcu değerlidir. Almeida’ya önerilen para bunun kanıtı. (Hürriyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler