Alpay Ünal'dan Çankırı Olimpik Spor Kulübü'ne iftar

Alpay Ünal'dan Çankırı Olimpik Spor Kulübü'ne iftar

AK Parti'den Çankırı milletvekili aday adayı olan ve temayülde ilk sırada yeralmasına karşın 9 Nisan'da açıklanan 'aday listesi'nde yer alamayan iş insanı Alpay Ünal, sosyal destek çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

ÇANKIRI'da 'sosyal destek çalışmaları' denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan başarılı iş insanı Alpay Ünal, AK Parti'den milletvekili aday adayı olup, 9 Nisan'da açıklanan 'kesin liste'de yer bulamayınca yarıda bıraktığı 'sponsorluk' çalışmalarına tekrar geri dönüş yaptı.

Alpay Ünal, kurulmasında ve elde edilen Türkiye şampiyonlukları, Türkiye ikincilikleri ve üçüncülüklerinde büyük emeği olan Çankırı Olimpik Spor Kulübü'nün genç sporcuları ile ailelerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik bir grubu dün akşam Ilgaz Doğruyol tesislerinde 'iftar' davetinde buluşturdu.

İftar sonrası sporcu ve aileleriyle birlikte sohbet fırsatı da bulan iş insanı Alpay Ünal burada yaptığı konuşmada; "Gençlerimizin Çankırı'da her türlü sporu yapma imkanı bulması gerektiğine yürekten inanıyorum. Bu inancım doğrultusunda da siz gençlerimize bu fırsatı yaratma adına sahip olduğum maddi-manevi imkanları da bugüne kadar sizler için kullanmaktan geri kalmadım, bundan sonra da kalmayacağım" dedi. Ünal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kuruluşunda öncülük yaptığım ve bugünlere gelmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığım Olimpik Spor Kulübü'nün genç ve başarılı sporcuları ile onları yetiştiren siz değerli büyüklerimle birlikte olmak benim için büyük mutluluk. Bu kulüp çatısı altında bugüne kadar toplamda 19 madalya alan genç sporcu kardeşlerimin her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bugünün gençleri bizlerin en büyük teminatı. Yeni Yüzyıl'a girerken bizler de Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda hareket ediyor ve ülkede yerleşik olan istikrarın devamı için çalışıyoruz. Sizlerin de bu çalışmalarımıza destek olacağından hiç bir şüphem yok. Bu akşam burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadım. Bana bu fırsatı verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Çankırı'nın ülke genelinde sesini duyuran sporcu kardeşlerimizi kucaklıyorum."

alpay-unal-resim-04.jpg

alpay-unal-iftar-resim-00.jpg

alpay-unal-iftar-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler