Alpay Ünal'dan Koray Erdoğan'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Alpay Ünal'dan Koray Erdoğan'a 'hayırlı olsun' ziyareti

İş insanı Alpay Ünal, başta AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Koray Erdoğan olmak üzere, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Gençlik Spor İl Müdürü, TÜGVA İl Temsilciliğini ziyaret ederek ikili görüşmelerde bulundu.

İŞ insanı Alpay Ünal, AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Koray Erdoğan başta olmak üzere Çankırı'da bir dizi ziyarette bulundu. Ünal, sırasıyla İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan Yüksel Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, TÜGVA Çankırı İl temsilciliği, yerel medya çalışanları ve vatandaşlarla buluştu.

Çankırı ziyaretiyle ilgili olarak Sözcü18'e değerlendirmelerde bulunan iş insanı Alpay Ünal; "Çankırı’ya ve hemşehrilerime hizmet için koltuk/ makam sahibi olmak şart değil. Biz imkanlarımız çerçevesinde sosyal medyada reklam ve boş paylaşımlar yapmadan elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kararlılığı Allah sağlık, güç verdiği sürece devam ettireceğim." dedi.

Siyaset sahnesini kendi çıkarı doğrultusunda maddi kazanım ya da itibar kazanma yeri olarak görmediğine işaret eden Alpay Ünal, Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili şunları söyledi:

"Çankırı’nın sorun ve ihtiyaçları belli bununla ilgili bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Onları eleştirmek yerine bir sonraki dönemde bu yanlışların yapılmaması için çaba sarfetmek gerekir. Belediyecilikte temizlik, su, park, yol yapmak vb olmazsa olmazdır. Ama artık Çankırı’nın vizyonel projelere ihtiyacı var."

"Belediye Başkanlığını düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya da Ünal; "Bu sorunuza şöyle cevap vermek isterim; Alpay Ünal olarak çok mutluyum ki hemşehrilerimin kalbinde bize karşı büyük bir sevgi oluşmuş. Bu hem vekillikten hem belediye başkanlığı makamından daha özel ve hayırlı… Aslında Sayın Cumhurbaşkanı'mızın söylediği gibi 'Bir gece ansızın gelebilirim' demek isterdim ama inanın işlerim/hedefim ve aile düzenimi bu yıllarda değiştirme şansım yok." dedi.

Alpay Ünal'a yöneltilen bir diğer soru da; "AK Parti ilk önce Yerel Seçimlerde merkezde, Yapraklı’da Korgun daha sonra Genel Seçimlerde 1 vekil kaybetti bunun nedeni nedir sizce?" oldu.

Ünal'ın cevabı çok netti:

"Ben öyle bir babanın oğluyum ki İl Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkanlığı nasıl yapılır diye kitabını yazmış, dirayetli bir başkanlık yürütmüş Çankırı sevdalısının... O yüzden kimse bana siyaseti, idareciliği öğretmeye kalkmasın..

Genel Merkezde bulunup Çankırı’yı çok iyi bilmek çok zordur. İl ne rapor verir ve ne kadar ısrarcı / dirayetli, tarafsız olursa o kadar seçimlerde başarılı olur. Hissi / duygusal ve sürekli oyun kurma çabası ile başarılı olunmaz… Bu noktada genel merkezin hatası yok demiyorum bunu Sayın Cumhurbaşkanımız dahi tespit etmiş olmalı ki bu konuyu işaret etmiş durumda. Bana göre belediye başkan adaylarımızı belirlerken teşkilatların ve halkın istekleri yüzde 90, geriye kalan yüzde 10 ise genel merkez takdiri olmalı."

"ŞU SIRALAR ÇANKIRI'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR"

Başta AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturan Koray Erdoğan'ı kastederek sözlerini sürdüren Ünal; "Gerçekten şu sıralar Çankırı'da güzel şeyler oluyor. Siyasetten, teşkilattan gelen genç, dinamik İl Başkanı ve akabinde ilçe başkanları, tecrübe ile dinamizmin birleştiği yönetim kadrolarının oluşması; Belediyeciliği, metropol yönetimini bilen, vizyonel bir hemşehrimizin İl Özel İdare Genel Sekreteri olması çok güzel... TÜGVA, Genç Girişimler Dernek Başkan ve yönetimini gördükçe beni memleketim adına mutlu etti. Çankırı bir ve birlik olduğu sürece daha da güzel olacaktır çünkü hemşehrilerim herşeyin en iyisine layıktır." diyerek sözlerini tamamladı.

alpay-unal-cankiri-yuksel-celik-ziyaret-resim-02.jpg

cankiri-tugva-alpay-unal-ziyaret-resim-01.jpg

cankiri-genclik-kollari-ziyaret-alpay-unal-resim-01.jpg

alpay-unal-cankiri-genclik-spor-il-muduru-sadik-ak-ziyaret-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler