Alpay Ünal'dan Merkez, Şabanözü ve Orta'daki sporcu gençlere malzeme desteği

Alpay Ünal'dan Merkez, Şabanözü ve Orta'daki sporcu gençlere malzeme desteği

Çankırılı iş insanı Alpay Ünal, geride bıraktığımız hafta içerisinde başta Merkez olmak üzere Şabanözü ve Orta ilçelerinde sporcu gençlere malzeme desteğinde bulunarak kendilerine moral dopingi yaptı...

ÇANKIRILI iş insanı Alpay Ünal, geçtiğimiz günlerde başta Merkez olmak üzere, Şabanözü ve Orta ilçelerinde spor yapan gençlere malzeme desteğinde bulunarak, kendilerine moral-motivasyonlarını artırmalarına katkı sağladı.

İş insanı Ünal ilk olarak Çankırı Merkez'de Çocukları Koruma Derneği çatısı altındaki 120 çocuğa spor malzemesi dağıtımını gerçekleştirdi. Ünal'a bu organizasyonlarda TV ekranlarından tanıdığımız 'Çok Güzel Hareketler' dizisinin önemli isimlerinden, çocukların büyük ilgi gösterdiği Hacı Ahmet Ak da eşlik etti.

alpay-unal-cankiri-merkez-spor-malzemesi-yardim-resim-011.jpg

Merkez'deki etkinliğin ardından Orta'ya geçen iş insanı Alpay Ünal burada Orta Belediyespor ve Orta Gençlikspor kulüplerine spor malzemesi desteğinde bulundu.

alpay-unal-orta-resim-03.jpg

Alpay Ünal'ın gün içerisindeki son durağı Şabanözü ilçesi oldu. Burada Şabanözü Belediyespor ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü çatısı altında spor yapan gençlere de spor malzemesi yardımında bulundu.

alpay-unal-orta-resim-022.jpg

Gerçekleştirilen organizasyonlar sonrası Sözcü18'e konuşan iş insanı Alpay Ünal; "Yıllardır göç veren bir şehirde 'genç olabilmek', 'genç kalabilmek' ve 'gençliğini yaşayabilmek' gerçekten önemli bir beceri ve yetenek istiyor. Şehrimizde ve ilçelerimizde sosyal hayatın aktivasyonlarını sınırlı imkanlarla yaşama gayretinde olan gençlerimizin bir bölümü de kendilerini spora vererek hem zamanlarını hem de motivasyonlarını olumlu yönde değerlendirmenin gayreti içerisine giriyorlar. Ben de bu gençlerimizin moral-motivasyonlarını bir nebze olsun yukarıya çıkartma adına spora ve sporcuya destek olmanın gayreti içerisinde yer almaya çalışıyorum." dedi.

"ÇANKIRI'NIN KADERİ BİR ŞEKİLDE DEĞİŞMELİ"

Konu başlığımız 'gençler' ise ve geleceğimiz 'gençlere emanet' ise iş insanı Alpay Ünal'a "Çankırılı genç bir iş insanı olarak, doğduğun-yetiştiğin şehrin bugününü ve geleceğini nasıl görüyorsun?" şeklinde bir soru yönelttik.

Ünal da sorumuzu şöyle cevaplandırdı:

"Çankırı dün daha modern, daha planlı ve yaşanabilir bir şehirdi. Bunu ben değil İstatistikler söylüyor... Bundan 25-30 yıl önce nüfus bugünün iki katıydı...

Bakınız bağımsız bir anket sonucu neler diyor; Bugüne kadar yüzlerce mülki amir ve siyasetçi görevde bulundu. Eserleri ve yaptıkları ile dikkat çeken unutulmayan isimlerden rahmetli Nurettin Ok, Nevzat Ayaz ve İlker Tuncay yakın zamanlarda Hüseyin Filiz. Yani anlayacağımız rutin ihtiyaçların dışında memlekette eser ve büyük proje gelişimi bulunmamakta... Çankırı ve Çankırılı'nın hakettiği şekilde mutlu yaşayabilmesi için ortak akıl ile yönetim, ciddi projelerin hayata geçirilmesi ve en önemlisi 'haset' (!) anlayışının ortadan kaldırılması ve sevgi-saygı ortamının tesis edilmesi ile mümkündür.

Çankırı’nın tamamında 180 bin kişi yaşıyor iken Koç Holding bünyesinde 300 bin civarı insan çalışmakta... Yani 180 bin kişiyi mutlu etmek , hizmet etmek ne kadar zor olabilir?

Umarım en yakında zamanda ehil kişiler ile tüm tarafların birlikte sevgi-saygı ile çalışması sonucu Çankırı hakkettiği yere gelecektir. Bu vesile ile hemşehrilerimin yeni yılını kutlar 2023'ün ülkemiz ve Çankırı için hayırlara vesile olmasını dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler