Altılı masadan ortak paylaşım: Hep birlikte güzel yarınlara

Altılı masadan ortak paylaşım: Hep birlikte güzel yarınlara

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen 6 parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlayacak. Toplantı öncesi altı parti de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş vaadiyle bir araya gelen 6 siyasi partinin liderleri, bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde, partinin genel merkezinde ilk tur buluşmalarını tamamlayacak.

Toplantı öncesi CHP, İYİ Parti, DEVA, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti olmak üzere toplam 6 liderin yer aldığı videoyu #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile paylaştı.

İşte o video:

ALTI MUHALEFET PARTİSİNİN GENEL BAŞKANLARI
SAADET PARTİSİ GENEL MERKEZİ'NDE BİRARAYA GELDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Liderler Buluşması"na ayrı ayrı gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu Saadet Partisi Genel Merkezi'nin girişinde karşıladı.

Genel başkanlar, basına kapalı toplantı sonrası yemekte de bir araya gelecek. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

TOPLANTIDAN İLK GÖRÜNTÜLER SERVİS EDİLDİ

Liderlerin bir araya geldiği Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bir arada olduğu bir fotoğraf ile eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın D-8 ülkelerinin liderleriyle birlikte çekilen bir fotoğrafının asılı olduğu görüldü.

temel-karamollaoglu-altili-masa-ev-sahibi-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler