Amasya’da otobüs devrildi: 27 yaralı

Amasya’da otobüs devrildi: 27 yaralı

CHP Altındağ Belediye Meclis üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Eylem Balcı'nın cenazesine katılanları taşıyan otobüs devrildi. Kazada 27 kişi yaralandı.

EDİNİLEN bilgiye göre Amasya'nın Hamamözü ilçesinde Ercan Erdoğan yönetimindeki, Ankara Altındağ Belediyesine ait 06 AB 0174 plakalı yolcu otobüsü Gümüşhacıköy-Hamamözü kara yolunun Hıdırlar mevkisinde devrildi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri ile çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerince otobüsten çıkarılan 27 yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Otobüste 33 yolcu olduğu ve bu kişilerin Ankara'dan CHP Altındağ Belediye Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Eylem Balcı'nın cenazesine katılanlar olduğunu öğrenildi.

CHP Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı "Acımızı paylaşmak için Ankara'dan Gümüşhacıköy'deki cenaze merasimine gelen vatandaşlarımızın geçirdiği trafik kazasında can kaybının olmaması en büyük sevincimiz. Hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz tüm yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah herkesi her türlü kazadan beladan korusun." dedi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Amasya Valisi Yılmaz Doruk, "Ankara’dan cenaze için ilçemize gelen yolcu otobüsü, yağışında etkisiyle devrilmiş. İçinde 33 yolcumuz vardı, şükrediyoruz içinde ağır bir yaralımız yok. Yaralılarımız hastanede tedavi altına alındılar, hepimize geçmiş olsun." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler